SKINULA SE BIVŠA ZADRUGARKA! PRŠTE komplimenti na račun izgleda! Muškarci gledali samo u jednu stvar!

Autor:

Zadruga

04.05.2024

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maca je pokazala šta je za nju idealan odmor...

SKINULA SE BIVŠA ZADRUGARKA! PRŠTE komplimenti na račun izgleda! Muškarci gledali samo u jednu stvar!

Foto: ST/Branimir Brana Jovanović

Maca Diskrecija

Bivša učesnica rijalitija Zadruga, Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, zapalila je društvene mreže objavom sa odmora. Naime, ona je pozirala u izazovnom izdanju, te se snimala dok se odmarala, a na sebi je imala kupaći kostim. 

Maca je na objavala sa odmora skupila za kratko vreme na hiljade lajkova, a u komentarima su najviše dominirali muškarci koji su bili oduševljeni njenom figurom.

Foto: Instagram printscreen

Maca Diskrecija

 

Inače, porodica pevačice Dragane Mirković do skoro je bila u žiži interesovanja domaće javnosti otkad je folk zvezda objavila da se razvodi nakon 24 godine braka od biznismena Tonija Bijelića. Sve oči uprte su i u njihovu decu, ćerku Manuelu i sina Marka.

Marko, koji važi za miljenika žena, dobio je poruku od kontroverzne bivše zadrugarke Senade Nurkić, koja je poznatija kao Maca Diskrecija. Naime, ispod jedne od njegovih objava Maca je ostavila tri emotikona crvenog srca, a Marko nije reagovao na ovo. Da li će Maca nastaviti da pokušava da osvoji Draganinog naslednika, ostaje da ispratimo.

Foto: Printskrin/Instagram

Maca Diskrecija

 

Usput, Maca Diskrecija izazvala je nedavno opšti haos na društvenim mrežama svojom objavom na Instagramu. Ona je obavestila svoje fanove da je trudna, što je rezultiralo lavinom čestitki i komentara podrške. Međutim, kako se tada obeležavao 1. april, ispostavilo se da je ovo bila samo šala kojom je atraktivna starleta odlučila da se našali sa svojim pratiocima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading