KARAMBOL EPSKIH RAZMERA! Marija Malivuk skočila na Ivana Marinkovića! Cimeri je jedva obuzdali, odmah doletelo OBEZBEĐENJE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.05.2024

12:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinković je provocirao ružnim komentarima Mariju, koja mu nije ostala dužna!

KARAMBOL EPSKIH RAZMERA! Marija Malivuk skočila na Ivana Marinkovića! Cimeri je jedva obuzdali, odmah doletelo OBEZBEĐENJE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnici Elite Marija Malivuk i njen cimer Ivan Marinković napravili su karambol kada je on komentarisao za crnim stolom u negativnom kontekstu, nakon čega je ona izgubila kontrolu, pa se zaletela ka njemu sa željom da ga povredi teškim predmetom. 

Marija je zgrabila predmet i potrčala kako bi gađala Ivana, ali su je cimeri sprečili da njemu nanese povredu i da sebe diskvalifikuje zbog fizičkog kontakta, odnosno napada. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo_realno6_

 

Obezbeđenje je srećom, odmah primetilo šta se dešava, pa se odmah umešalo, a Ivan je i nakon sprečenog incidenta nastavio da provocira Mariju, koja je najavila novi okršaj ukoliko je ne ostavi na miru.

Mišljenja su podeljena na društvenim mrežama zbog ovog događaja, a više je, čini se, onih koji navijaju za Mariju i tvrde da je Ivan bio zreo za jedno preispitivanje. 

Foto: TV Pink/printscreen

Marija Malivuk

 

Inače, Ivan je nedavno napao i cimerku Snežanu Jovičić zbog izjave njenog oca da je se odriče, dok je ona brutalnim udarcima uzvraćala tako što mu je prebacivala jer za rođendan koji je juče proslavio u rijalitiju nije dobio poruku od ćerke Lene, koju je dobio u braku sa pevačicom Gocom Tržan. 

Moj tata može da kaže šta hoće, ja sam pored svega ustala i čestitala mu rođendan. A ako kažeš da si bolji od mog tate, što ti onda ćerka nije čestitala rođendan - rekla je Sneža.

Ja nemam gde da odem. Sela žena na krevet, stavila glavu gde stavlja noge i gleda - rekao je Ivan.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading