BRAK ĆE IM PUĆI ZBOG ŠA, A NE ZBOG LEJDI DI?! Oglasila se Coka, tvrdi da je Lakić obmanuo sve u "Eliti"!

Autor:

Zadruga

04.05.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina supruga demantovala njegove navode da je pohvalila izgled Nenada Aleksića.

BRAK ĆE IM PUĆI ZBOG ŠA, A NE ZBOG LEJDI DI?! Oglasila se Coka, tvrdi da je Lakić obmanuo sve u "Eliti"!

Foto: Republika.rs

Coka i Nikola Lakić

Nakon što je Nikola Lakić progovorio o ljubomori svoje supruge Coke, posle čega se povela polemika oko toga kako će i ovaj učesnik "Elite" prevariti ženu, ona se oglasila i demantovala njegove navode da je pohvalila izgled Nenada Aleksića Ša.

Ne znam u kom kontekstu je to rekao, ali nije Ša moj tip muskarca nikako. Upoznali smo se i možda sam tada Nikoli prokomentarisala da deluje kao kul lik i da ne znam šta mu se desilo u rijalitiju sa ponašanjem. Ma, to je Nikola pokušao da ga odbrani, ali kako god - rekla je Coka za Pink.rs.

Republika

Foto: instagram.com/coka_tasic

Coka Lakić demantovala Nikoline tvrdnje

Inače, tokom sinoćnje emisije "Pitanja novinara" nastala je prava drama, kada je Lakić pomenuo svoj brak, a zatim se i osvrnuo na Cokinu navodnu ljubomoru zbog njegovog prisnog druženja sa cimerkom Lejdi Di. Krenuli su komentari bi zbog Lejdi mogao uskoro da pukne brak i ovog učesnika "Elite", zbog čega je on priznao da oseća nemir, iako smatra da njegova partnerka nema razloga da sumnja u njegovu vernost i iskrenost.

Slušaj me ovako, nije mi prijatno zbog svega... Ja nisam davao nikakve znakove, nije mi sedela u krilu, niti bilo šta. Ako se ona negativno oglasila, onda ja nju stvarno ne poznajem. Stvarno sam se uznemirio i nije mi prijatno, meni niko ne može da poremeti druženje sa Lejdi. Ona zaista nema razloga da se oseća loše - rekao je Lakić pošto je saznao šta Coka misli o njegovom druženju sa Lejdi Di.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nikola Lakić u neverici da mu Coka zamera druženje sa Lejdi Di

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading