UVUKLA GA JE U SVOJU MREŽU, A ONA JE OSTAVLJENA: Asmin se oglasio posle Anelinih prozivki! NEOČEKIVAN OBRT!

Autor:

Zadruga

04.05.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Durdžić tvrdi da ga je bivša posle svega izgubila i kao prijatelja.

UVUKLA GA JE U SVOJU MREŽU, A ONA JE OSTAVLJENA: Asmin se oglasio posle Anelinih prozivki! NEOČEKIVAN OBRT!

Foto: ATAimages, printscreen/facebook

Nakon što ga je bivša supruga Aneli Ahmić javno isprozivala u emisiji "Magazin in" Asmin Durdžić se oglasio se za naš portal i uputio joj brutalan odgovor. 

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Aneli Ahmić izazvala Asmina tvrdnjama da je ne može preboleti

Naime, Aneli je voditeljki Sanji Marinković priznala da očekuje da će po njenom izlasku iz "Elite" uslediti problemi s njenim bivšim, za kog tvrdi da će čak pokušati i da je vrati.

- Od njega ne očekujem ništa. Od takvog čoveka mogu da očekujem samo najgore, ništa dobro! Strahujem da će me kontaktirati posle rijalitija. Sigurno će mi pisati, proradiće mu sujeta, to znam. On 10 meseci nije mogao da me kontroliše, da dođe do mene i to ga je izjedalo. To je osoba koja voli da kontroliše, zove sa skrivenih brojeva... Sigurna sam da me nikada nije preboleo! Znam ga u dušu. Mislim da se debelo kaje za sve. Ja njemu nemam šta da kažem. kada bih ga srela rekla bih mu: ''Sram te bilo, za sve što si mi napravio!'' Evo i sada ću mu se obratiti u kameru: Sram te bilo za sve postupke koje si napravio prema meni, prema svom detetu, a najviše što za ovih 10 meseci nisi brinu o njemu - poručila mu je javno Aneli, a onda se oglasio i Asmin:

Ona je zaboravila da je ona od mene ostavljena dugo pre "Elite"! I da je valjala, ne bi bila bivša! Nije mi jasno da neko ko je ostavljen može tako nešto da izjavi! Ona je ušla kao ucveljena žena, ne ja! Ona je mene imala tad samo kao prijatelja, a nakon svih stvari što je slagala za mene izgubila me je i kao prijatelja!

Republika

Foto: instagram.com

Asmin Durdžić poručio da će preko advokata rešavati sve i vezano za dete

Durdžić je naglasio da njih dvoje posle svega mogu da razgovaraju samo preko advokata. 

- Ona priča svaki dan da treba da se čuje sa mnom kad izađe, može samo da se čuje sa mojim advokatom ako ima šta da rešava vezano za Noru! Sa mnom se čuti neće moći dok je živa! A imali ste svi priliku da vidite kad god sam pokušao da se brinem o Nori, njena porodica me je ponižavala i pakovala robiju, tako da sve što bih rekao je suvišno. Jedino što se kajem je da sam sebi dozvolio da se spuštam na nivo Ahmićki, ali nažalost nisam znao kako drugačije da se odbranim - zaključio je Durdžić za Pink.rs.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading