MAJA PECNULA MIONU PRED STANISLAVOM! Evo šta je dobacila, KROFAK se sledio od šoka, pa uradio samo jedno!

Autor:

Zadruga

04.05.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona je samo prevrnula očima, pa je posle ovoga izašla iz dnevne sobe!

MAJA PECNULA MIONU PRED STANISLAVOM! Evo šta je dobacila, KROFAK se sledio od šoka, pa uradio samo jedno!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Učesnica Elite Maja Marinković pecnula je pred dečkom Stanislavom Krofakom, njegovu bivšu devojku Mionu Jovanović, pa je tražila od njega da uporedi koja je bolja u krevetu.

Maja je ovu temu namerno spomenula u trenutku kada je Miona prolazila pored Stanislava i nje, ali se Jovanovićka nije pecala na provokacije.

- Stanislave znam da znaš odgovor na to pitanje, ali objasni koliko sam bolja od Mione u krevetu? Nema šanse da je bolja od mene, odgovor na to pitanje znam, ali hoću da sve čujem iz tvojih usta - provocirala je Maja, ali je Miona samo prevrnula očima i otišla dalje iz dnevne sobe. 

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

 

Za to vreme, Stanislav  je prvo stajao kao skamenjen, pa je počeo da se smeje, te je namignuo Maji, koja je nastavila da ga pecka rečima da treba da ima više hrabrosti da glasno kaže šta je istina pred Mionom i da ne treba da ga bude sramota da priča na ovu temu, jer ima bolju pored sebe. 

Podsećamo, Taki Marinković, otac Maje Marinković, dao je svoje mišljenje o ultimatumu koji je Stanislav Krofak postavio njegovoj ćerki, kad joj je zabranio da spominje njegove odlaske u svinger klubove. Poznavajući svoju mezimicu, Taki je siguran da od postavljanja uslova Maji nema ništa, ali bi voleo da njegova ćerka ipoštuje obećanje koje je dala Krofaku.

Foto: TV Pink/printscreen

Svađa Maje i Mione Jovanović

 

On je takođe njihovu vezu podržao od prvog dana, a takođe je najavio da povodom Uskrsa šalje poklone i za novog zeta.

Kod Maje ultimatumi ne prolaze, na to može da zaboravi. Nije u redu da mu spominje takve stvari, ako je već zamolio. Vidim da su srećni i zaljubljeni, dobijaju sutra poklone od mene - istakao je Taki.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading