ČUO DA JE NESREĆNA ZBOG NJEGA, PA VASKRSAO U BEOGRADU: Da li Zola ovim najavljuje novo ROMANTIČNO IZNENAĐENJE za Miksi (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.05.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lazar Čolić se iznenada pojavio u srpskoj prestonici, svi misle da to ima veze sa Miljanom Kulić.

ČUO DA JE NESREĆNA ZBOG NJEGA, PA VASKRSAO U BEOGRADU: Da li Zola ovim najavljuje novo ROMANTIČNO IZNENAĐENJE za Miksi (FOTO)

Foto: youtube.com/pink.rs

Bivši učesnik "Elite" Lazar Čolić Zola uoči Vaskrsa se oglasio iz Beograda, gde se u rijalitiju "Elita" i dalje nalazi Miljana Kulić sa kojom je vezu okončao u Beču.

Iako je posle diskvalifikacije iz rijalitija imao suočavanje sa bivšom partnerkom, koja je zbog njega privremeno napustila Belu kuću u koju se ponovo vratila nakon neslavnog kraja njihovog odnosa, mnogi ih i dalje doživljavaju kao par.

Naime, fanovi često povezuju Zoline objave sa Miksi, pa i to što se za praznike javlja iz Beograda, prepoznali su kao njegovu želju da joj bude što bliže. 

Republika

Foto: printskrin instagram

Lazara Čolića Zolu uhvatilo praznično raspoloženje

On se prvo snimao u autu dok se vozio po Novom Beogradu, a zatim je pozirao na šetalištu kod Beton hale.

Republika

Foto: printskrin instagram

Lazar Čolić Zola pozira ispred Beton hale

Inače, otkako je Miljanina majka Marija Kulić otkrila Zolinu romantičnu stranu i javno objavila njegovo ljubavno pismo njenoj mezimici, koje je pronašla u svojoj kući, mnogi sumnjaju da Zola opet ima neki romantični plan da iznenadi Miljanu, dok je u Beloj kući.

S tim se dovodi u vezu i Miljanino ponašanje u rijalitiju. Ona danima ne dolazi sebi i pokušava da iznudi razgovor sa produkcijom, naglašavajući da je veoma nesrećna, a svi pretpostavljaju da je upravo Zola razlog ovakvog njenog stanja.

Podsećamo, njih dvoje su se rastali na veoma ružan način, kada je ona napustila sve i otišla da se vidi sa njim u Beču. Tamo su neko vreme krili da su zajedno, a zatim su počeli javno da se prepucavaju putem društvene mreže i iznose javno sav prljav veš.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
milivoje

05.05.2024 17:14

Pa naravno,treba Colic da pomogne psiho mixy.Lepo kaze Ivan,niko je vise nece,cak ni zbog rijalitija,kao Damir..lHajde Colicu,i ne zaboravi da sakrijes noz kad odete da spavate hahahahahahha..tupadzija