STIGLO PISMO PORODICE NA ADRESU ELITE: Anđela Šparavalo saznala ISTINU o OCU, sledila se od straha zbog OVIH REČI!

Autor:

Zadruga

04.05.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Šparavalo dobila je pismo od oca!

STIGLO PISMO PORODICE NA ADRESU ELITE: Anđela Šparavalo saznala ISTINU o OCU, sledila se od straha zbog OVIH REČI!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aktuelna učesnica "Elite", Anđela Šparavalo, sinoć se u emisiji "Pitanja novinara" obratila svojoj porodici, rekavši da strahuje od čestitke koje će dobiti za rođendan.

U Belu kuću danas je stiglo pismo koje je, kako Pink prenosi, poslao Anđelin otac.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo čita pismo porodice

 

Anđela, čuo sam jutros šta si nam poručila i da si odabrala svoj put i rešila da upropastiš svoj život. Sve vreme našeg oglašavanja je bilo da se dozoveš pameti, ali je sve bilo uzalud. Urnisala si porodicu, a naročito brata i mamu. Ja te kao otac gledam i ne mogu da verujem kakvog sam monstruma gajio 20 godina. Znaj da ti je pasoš danas dostavljen u Šimanovce, jer kad budeš izašla, najbolje bi ti bilo da odeš iz zemlje i to negde gde te ne mogu naći. Toliko si nam bola nanela da naš susret može da bude veoman koban po tebe! Ps. Nemoj da sam čuo da spominješ prezime Šparavalo koje ćeš po izlasku morati da promeniš, jer osoba koja je protiv svoje porodice ne zaslužija da nosi njeno prezime - napisao je navodno otac Anđele Šparavalo.

Kada je pročitala ove reči, Anđela se sledila.

- Ne znam šta bih rekla - kratko je izustila Anđela. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo čita pismo porodice

 

Prošle noći Anđela je izjavila sledeće o BojanI.

- Ja sam rekla Bojani da ne volim svoj rođendan i ne bih da ga slavim sa ovim ljudima. Takođe se plašim čestitke mojih roditelja, da ne kažu nešto za Bojanu, ja to osećam da je napolju zategnuto. Ako stigne bilo kakva čestitka da nju u kojoj je vređaju, ja ću im reći opet da mi je lepo sa njom. Ako je jedini problem Bojana, ja ne znam šta da kežem. Laž je da je Bojana nasilnica. Ja bih volela da se moja mama više ne oglašava po pitanju Bojane i mislim da samo tako možemo da postignemo neki mir u budućnosti. Mislim da bi sada moj rođendan namerno iskoristili da me ucenjuju u da pokušaju da me sklone od Bojane. Na to naravno ne bih pristala, ali čisto da ja kažem šta imam i da se ogradim na vreme - pričala je Anđela.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
JA

04.05.2024 22:08

Sokirana sam sadrzajem pisma! SVOJE MESO SE NE JEDE! Devojka ima neki problem i ne mogu da verujem da roditelji to nisu primetili za njenih 20 godina. Bilo kako bilo , ovo pismo baca isto tako ruznu senku na njih kao roditelje . Sta god mislili o svojoj cerki , to se NE RADI ovako javno ,jer ona je njihov proizvod i model ponasanja nosi iz kuce (pri tom naravno ne mislim na izbor partnera) vec iskljucivo i samo na ponasanje u vidu histericnih napada,agresije, ,plakanje bez suza…..i da ne nabrajam dalje .