NAJSTRAŠNIJE JOJ IZVREĐALA PORODICU! Bojana oplela po Anđeli Šparavalo, pa pomenula i njene kod kuće! Svi u Eliti zanemeli!

Autor:

Zadruga

04.05.2024

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oni vrše prisilu nad Anđelom i sa mnom, a ne znaju da ne dozvoljavam bilo kome da manipuliše!

NAJSTRAŠNIJE JOJ IZVREĐALA PORODICU! Bojana oplela po Anđeli Šparavalo, pa pomenula i njene kod kuće! Svi u Eliti zanemeli!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnice Elite Anđela Šparavalo i njena parnerka Bojana Pavlović ponovo imaju svađe, a sve je sada otišlo malo predaleko kada je Bojana prvo vređala Anđelu za crnim stolom, a potom i celu porodicu Šparavalo. 

Svima je ipak bilo najčudnije to što Anđela maltene i nije reagovala na uvrede, već je bila u strahu.

Foto: RTV PINK printscreen

Bojana i Anđela svađa

 

Ja sam rekla Bojani da ne volim svoj rođendan i ne bih da ga slavim sa ovim ljudima. Takođe se plašim čestitke mojih roditelja, da ne kažu nešto za Bojanu, ja to osećam da je napolju zategnuto. Ako stigne bilo kakva čestitka da nju u kojoj je vređaju, ja ću im reći opet da mi je lepo sa njom. Ako je jedini problem Bojana, ja ne znam šta da kežem. Laž je da je Bojana nasilnica. Ja bih volela da se moja mama više ne oglašava po pitanju Bojane i mislim da samo tako možemo da postignemo neki mir u budućnosti. Mislim da bi sada moj rođendan namerno iskoristili da me ucenjuju u da pokušaju da me sklone od Bojane. Na to naravno ne bih pristala, ali čisto da ja kažem šta imam i da se ogradim na vreme - pričala je Anđela, a Bojana se nadovezala:

Foto: TV Pink/printscreen

Bojana i Anđela svađa

 

- Oni vrše prisilu nad Anđelom i sa mnom, a ne znaju da  ne dozvoljavam bilo kome da manipuliše. Garantujem da je ta žena folirant sve što sam videla mi je dalo za pravo da pomislim da je folirant i manipulator. Govorim o Anđelinoj majci, konkretno. Nju baš boli uvo jer se majka ne odriče deteta tek tako. Čemu pretnje i odricanja. Mislim da ni ostatak njene porodice nije ništa bolji. To su dokazali i pokazali. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading