HALAND OBRUSIO LEGENDI MANČESTER JUNAJTEDA: Evo šta je Norvežanin poručio!

Autor:

Sport

04.05.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haland imao odlično popodne.

HALAND OBRUSIO LEGENDI MANČESTER JUNAJTEDA: Evo šta je Norvežanin poručio!

Foto: www.profimedia.rs

Erling Haaland, norveški golgeter, postigao je četiri gola dok je Mančester Siti razbio Vulvse rezultatom 5-1 i smanjio zaostatak za vodećim Arsenalom u Premijer ligi na samo jedan bod. Ovaj 23-godišnji fudbaler je postigao 36 golova na 41 utakmici ove sezone, ali je nedavno pretrpeo nešto slabiji period po sopstvenim visokim standardima.

Nakon ne toliko upečatljivog nastupa u nereseonm rezultatu 0-0 protiv Arsenala, Haland je bio razočaran što nije iskoristio kasnu priliku za pobedu.  Legendarni fudbaler Mančester Junajteda, Roj Kin, koji je poznat po tome što je u prošlosti povredio Halandovog oca Alfija brutalnim startom, izjavio je da Haland mora unaprediti svoju igru.

Nivo njegove opšte igre je veoma loš. On mora to da unapredi. Skoro je kao igrač iz Lige Dva - govorio je Kin.

Foto: youtube.com/Sky Sports Football

 

Nakon utakmice protiv Vukova, novinari su upirali Halanda da neki komentar na tu izjavu, dok je Norvežanin bio kratak.

Ne zanima me taj čovek - jasan je Haland.

Haland je postigao peti gol protiv Vulvsa, a nakon što je dostigao 25 golova u Premijer ligi ove sezone, bio je dosta pričljiviji kada je razgovarao sa Skaj Sport.

- Nije loše, 25 golova ove sezone. Hvala na tome. Nastavljamo dalje. Imam poprilično dobrog menadžera koji me gura, i pogledajte igrače oko mene, bez njih to ne bi bilo moguće. Trudim se da napredujem svakog dana, imao sam nekih problema, ali fokusirajmo se na pozitivne stvari - naveo je Norvežanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading