ANELI ŠOKIRALA JANJUŠA! Progovorila o bivšem dečku, on zanemeo zbog priče o intimnom odnosu!

Autor:

Zadruga

04.05.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši košarkaš više kao da ne zna sa kime je u vezi...

ANELI ŠOKIRALA JANJUŠA! Progovorila o bivšem dečku, on zanemeo zbog priče o intimnom odnosu!

Foto: RTV PINK printscreen

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš i njegova devojka, s kojom se non stop miri i raskida, Aneli Ahmić razgovarali su uz kafu u dvorištu, kada je ona iznenada počela da mu priča o bivšem dečku. Aneli je objasnila da je mogla jednom prilikom, kada se zaljubila do ušiju, da ima intimne odnose i do tri puta za noć.

- Nije mi tada bilo ništa teško. Mislim da kad smo mlađi možemo mnogo više da imamo odnose nego što mislimo da je moguće. Evo ja na primer... Sa tim jednim momkom sam mogla i tri puta za veče. Naravno, ništa to nije ne znam ni ja koliko čudno, ali sada se umorim posle jednog puta... To je sve do kondicije jasno ti je Marko, ali i to se reši kad nekog voliš - pričala je Aneli, a Marko je pokušavao da sazna što mu sve to govori:

Foto: TV Pink/printscreen

Aneli Ahmić

 

- Sve ja razumem, ali mi nije jasno otkud sada ta nasumična priča kod tebe? Čime sam zaslužio da mi ponovo pričaš o bivšim momcima? Jel to nešto što ja moram da znam? 

Tada je Ahmićka objasnila otkud cela priča.

Foto: TV Pink/printscreen

Marko Janjušević Janjuš

 

- Ništa nisam planirala, samo sam htela da ti i ja to konstatujemo, a to treba da ti bude pokazatelj toga koliko sam tebe u jednom trenutku volela. Ti si neko ko zaslužuje da zna sve o meni jer sam toliko poverenje stekla. Usput, to sve treba da ti imponuje. Mislim da sam ja žena sa kojom uprkos svemu imaš nešto kvalitetno, što naravno nisi dosad mogao da kažeš za Maju Marinković i druge sa kojima si bio. Izuzetak je samo tvoja žena, koja ti je podarila dete. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading