"ŠTA SI VIDELA U ŠA PORED OVAKVOG FRAJERA?" Sanja Marinković IZBEZUMILA Mioni u emisiji, od BLAMA htela da propadne u zemlju!

Autor:

Zadruga

04.05.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković napravila opštu pometnju!

"ŠTA SI VIDELA U ŠA PORED OVAKVOG FRAJERA?" Sanja Marinković IZBEZUMILA Mioni u emisiji, od BLAMA htela da propadne u zemlju!

Foto: Printskrin TV Pink

U današnjem izdanju emisije ,,Magazin in" voditeljka Sanja Marinković ugostila je takmičare ,,Elite", među kojima su bili Miona Jovanović, Milena Kačavenda, Aneli Ahmić, Anđelo Ranković i Stanislav Krofak

Voditeljka Sanja obratila se Mioni Jovanović, te kako je njena prevara tema broj jedan u rijalitiju, zanimalo ju je, zbog čega je Stanislava prevarila sa Nenadom Aleksićem Ša, te Panteru nazivajući frajerom. 

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Miona Jovanović Stanislav Krofak Magazin in

 

- Šta si videla u Ša pored ovakvog frajera? - upitala je začuđeno voditeljka Sanja. 

- Nije sve u izgledu! Sve to stoji! Obojica su fizički korektni! Ja sam malodiplomata! Ja sam gledala neke druge stvari! Ša je lojalan! Iskren je! Požrtvovan je! Duhovit je! To je mene privklo, to je mene osovjilo! Ako se ispostavi drugačije, Bože moj, sve se ispravi u životu - rekla je Miona. 

- Jedina moja greška je što nismo obavili razgovor, jer sam poslušala mog sadašnjeg partnera. To je ružno što sam ja uradila, ali jednostavno, zaljubila sam se! A negde, bile su tu i neke stvari koje su mi smetale kod Stanislava, što sam našla kod sledećeg partnera. Da nisam upoznala narednog partnera, da se nisam zaljubila, ja bih verovatno gazila preko sebe! - ispričala je Miona. 

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Miona Jovanović Elita 7

 

Ostaje nam da vidimo kako će Nenad Aleksić ša reagovati kada bude saznao za reči koje je Stanislav tokom emisije uputio Mioni:

- Ona je odgovorna, požrtvovana kada je u nekom odnosu! Iskrena kada je zaljubljena jako i dok to traje, kad to ne traje, onda... - rekao je Stanislav.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading