STANISLAV SUROVO PONIZIO ŠA, ON NIJE SMEO DA PISNE: Reper PREBLEDEO zbog poteza Mioninog bivšeg, ćuti ko zaliven!

Autor:

Zadruga

22.04.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanislav Krofak napravio haos u Eliti!

STANISLAV SUROVO PONIZIO ŠA, ON NIJE SMEO DA PISNE: Reper PREBLEDEO zbog poteza Mioninog bivšeg, ćuti ko zaliven!

Foto: TV Pink/printscreen

Tokom današnjeg porodičnog sastanka Stanislav Krofak ustao je za crnim stolom kako bi izabrao tri osobe za koje smatra da su ispali loši ljudi u odnosu sa njim. On je iskoristio priliku i pecnuo Nenada Aleksića Ša i bivšu devojku Mionu Jovanović

Stanislavu niko nije uzvratio na ove reči. 

- Što se mene tiče, neki su ispali neuljudni prema meni, jer su iznele neke laži o meni. To su Miona, Ša i Marija Malivuk - kratko je rekao Stanislav.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak Elita 7

Podsetimo, pre toga Miona Jovanović ustala je za crnim stolom i pokušala da ocrni sadašnju devojku Stanislava Krofaka, Maju Marinković. 

- Dobar dan svima, e, ovako, prva osoba je Uroš Stanić, nečovek prema svima koji su prema njemu ispali fer i korektni u svim mogućim situacijama i prema najbližima, on najniže vređa i provocira ljude, to mi je najgore. Druga osoba je Teodora Delić, koja evo, ajde što me je navela, ali ide linijom manjeg otpora, ona nema onu stvar, navodi mene, jer sam joj uzvratila njene prozivke, ja joj nisam pretila, j** mater, ja joj nisam rekla kako ću da je gurnem, prema svom dečku je nečovek, pravi debila od dečka sa kojim je flertovala i prema Gringu Urošu - započela je Miona, pa nastavila:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 7

- I prema tebi je ispala nečovek, flertovala je sa tobom, ona ti je davala nadu u početku, koketirala je sa tobom, onda je ispričala da si lud i treća osoba je Maja. Ona me ne vadi iz usta dugo, dugo... Ona ne zna ni sama šta treba da navede na nekim anketama, nema osnova, ali ispada šmešna, u nekim nema pojma šta to znači, videli smo i na klipu komentariše, ako si srećna i zadovoljna, zašto me komentariše na klipu, nemoj ja da krenem da komentarišem tvoj stajling. To što ti je rekao da su ti ružne pantalone, pokazuje njenu slabost. Uvek su gori za boljima lajali - pričala je Miona. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
pova

22.04.2024 21:57

Miona se bas uzvezdila ja najlepsa ja najbolja kooora Majine fore jer je prsla sto je Stanislav sa njom, seoska pevaljka se tripuje na sve je spremna vece vaske od nje nije bilo sve kao fina a u Zadruzi 3 od Tomovica do Djukica i Mensura sa 19 god oberolos

Odgovori 11 6