SANJA MARINKOVIĆ UHVATILA MIONU U BRUTALNOJ LAŽI! Voditeljka je SATERALA u ćošak, ona sve priznala o Stanislavu!

Autor:

Zadruga

04.05.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelja uhvatila Mionu Jovanović u laži tokom emisije!

SANJA MARINKOVIĆ UHVATILA MIONU U BRUTALNOJ LAŽI! Voditeljka je SATERALA u ćošak, ona sve priznala o Stanislavu!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

U današnjem izdanju emisije ,,Magazin in" voditeljka Sanja Marinković ugostila je takmičare ,,Elite", među kojima su bili Miona Jovanović, Milena Kačavenda, Aneli Ahmić, Anđelo Ranković i Stanislav Krofak

Voditeljka Sanja u razgovoru sa Mionom primetila je niz kontradiktornosti, te ju je opomenula da na Stanislava ne gleda kao na nekadašnjeg poslovnog partnera, već da je to bivši dečko. Ono što je Sanji zazvučalo pogrešno jeste to što je Miona prethodno rekla da joj je kod Stanislava smetalo to što nije bio požrtvovan, a kada je došlo na red da navede tri njegove dobre osobine, navela je baš onu za koju je rekla da ne poseduje. 

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Stanislav Krofak i Miona Jovanović Magazin in

 

- Lojalan, ali prijatelj! Jasno! Požrtvovan, istrajan! - rekla je Miona. 

- Ne možeš da kažeš sad da je požrtvovan, a malopre ne! Niste bili poslovni partnera, nemoj mu se obraćati kao šefu! - poručila je voditeljka Sanja. 

- Moram tako da mu se obraćam! Mislim da je požrtvovan, posvećen i istrajan u svemu! - potvrdila je Miona. 

Foto: Printskrin TV Pink

Stanislav Krofak i Miona Jovanović Magazin in

 

Podsetimo, Miona Jovanović prevarila je bivšeg dečka Stanislava Krofaka sa reperom Nenadom Aleksićem Ša. Iako je mnogi pamte kao smernu devojku, svi su se šokirali kada je priznala da gaji emocije prema Aleksiću. Mesecima kasnije, u rijaliti igru se upustio i Mionin bivši dečko Stanislav, sa kojim je svakodnevno imala žestoke obračune. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

04.05.2024 18:24

Nikad čula za Sanju Marinković ! Ko je ona ? Čula sam za MAJU Marinković !! Ko je sad ova da "spočitava" Mionu ? Veoma je NEDREĆNA i umišljena - kritikuje mladu, lepu devojku. Mioni se MOŽE "SVE"! A ta Sanja neka ćuti - ovo joj bilo "duševna hrana" , da ona nekog "spočitava", bre !!

Natasa

05.05.2024 02:08

Kakva je glupaca! Ona i jeste za Sa, on je njen nivo!