STANISLAV SE OBRATIO MIONI UŽIVO U PROGRAMU: Sledi preokret u rijalitiju, ovo će IZBACITI Ša iz Elite!

Autor:

Zadruga

04.05.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove reči će zapamtiti!

STANISLAV SE OBRATIO MIONI UŽIVO U PROGRAMU: Sledi preokret u rijalitiju, ovo će  IZBACITI Ša iz Elite!

Foto: TV Pink/printscreen

Poslednjih dana Bela kuća je bila poprište žestokih sukoba i napetosti, a najnoviji događaji su dodatno uzdrmali već uzavrelu atmosferu. Naime, u poslednjem izdanju emisije "Pitanja novinara", Stanislav Krofak se indirektno obratio svojoj bivšoj partnerki Mioni Jovanović, te istakao da je mogao da se umeša u njen odnos sa Nenadom Aleksićem Ša, samo da je to hteo. 

Krofak je, između ostalog, poručio Jovanovićevoj da bi bilo bolje da pogleda sebe i svoje postupke u rijalitiju, jer su njeni napravili najveći skandal u ovoj sezoni "Elite".

- Na osnovu čega si zaključio da je Miona vrdala i nadala se potajno vašerm pomirenju do pre dve nedeljev? - upitao je voditelj.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak se obratio Mioni Jovanvović

- Po onome što radi i priča. Pre toga nije govorila stvari, koje govori sada. Mislim da je ranije patila na svoje reči postupke, sada je to naglo promenila. Mene ona svakako ne zanima - kazao je Stanislav.

- Da li smatraš da bi Ša trebalo da ti bude zahvalna, jer da si želeo, mogao si da se mešaš u njihovu vezu? - glasilo je naredno pitanje.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak se obratio Mioni Jovanvović

- Da. Mogao sam da dođem s pričom da želim da je vratim, ili da je osramotim na bilo koji način. Nisam želeo tako nešto da radim, odmah sam stavio do znanja šta je moj cilj. Meni samo nije jasno zbog čega Miona gleda kakav ja se*s imam ovde. Imam kakav želim da imam i to je tako - istakao je Krofak.

- Rekao si da njenim roditeljima ne treba da bude čudno što si sa Majom i kakav se*sualni odnos imate, nego to što je Miona sa Ša, koji po godinama može da joj bude otac - dodao je novinar.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Stanislav Krofak se obratio Mioni Jovanvović

- Jesam. Mislim da Miona previše ovde komentariše moje neke postupke, umesto da pogleda svoje. Moj intiman odnos je moja stvar, a ona treba samo da pripazi na to kakve postupke ona ima - rekao je Stanislav.

- Majo, zbog čega je Miona interesuje za to kakav se*s imate Stanislav i ti? - glasilo je pitanje za starletu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marnković Elita Zadruga 7

- To kakav se*s Stanisav i ja imamo, to je naša stvar. Istina je da je to malo žustrije, ali sve je do toga šta partner probudi u vama. Možda ona u njemu ništa od toga nije budila, pa sad ne može da veruje da je takav. Ja sam uverena da ona laže da ga nema sa Ša, što je po mom mišljenju gore. Ša nije cinkara i drukara, ne želi da oda Mionu da su bili intimni - kazala je Marinkovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading