MOŽE LI ODVRATNIJE?! Miljana Kulić se uneredila! Skandalozne scene u spavaćoj sobi, ona se pravi kao da se ništa nije desilo! (FOTO)

Autor:

Zadruga

04.05.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su stava da Kulićka više ne može da kontroliše svoje nagone...

MOŽE LI ODVRATNIJE?! Miljana Kulić se uneredila! Skandalozne scene u spavaćoj sobi, ona se pravi kao da se ništa nije desilo! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Učesnica Elite Miljana Kulić napravila je haos kada se uneredila u spavaćoj sobi, pa se nakon svega pravila kao da se ništa ne dešava. Naime, na jednoj grupi koja se na društvenoj mreži Instagram bavi "Elitom" isplivala je šokantna fotografija. Na njoj je krevet na kom Nišlijka spava, a u fokusu je fleka nepoznatog porekla.

Komentari na gorepomenutoj slici razbijaju teoriju da se ne zna šta je ta fleka, i kako je nastala. Korisnici Instagrama tvrde da se Kulićeva zapravo uneredila u krevetu u kom konstantno spava.

Foto: Instagram printsceen

Scena u spavaćoj sobi

 

- "Ne može kontrolisati nagone", "Fuj", "Upi*kila se", "Navodno stiže poklon- pelene" - samo su neki od komentara koji joj uopšte nisu naklonjeni. 

Da li je ova tvrdnja tačna, ili ne ostaje na svakome od nas da zaključi, ali kako je Nišlijka do sada svašta radila u rijalitiju, gledaoce više ništa ne može da iznenadi kada je ona u pitanju. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

 

Inače, bivši dečko Aneli Ahmić, Asmin Durdžić se nedavno oglasio putem Instagrama, gde je morao da prokomentariše aktuelnu učesnicu Elite, Miljanu Kulić, koja ga neprestano spominje, s obzirom da je veoma bliska sa Aneli Ahmić, Asminovom nekadašnjom izabranicom i majkom njegovog deteta.

Foto: Privatna arhiva

Asmin Durdžić

 

On je poručio Miljani da ima poklon za nju i da bi voleo da mu produkcija dozvoli da joj pošalje pelene:

- Je*ote, kad me ova Miljana Kulić komentariše. Ništa ne razumem kad ona priča. Bolje joj je da prestane s*ati u gaće. Mislim da je najbolje da joj u rijaliti pošaljem pelene, ako bi se dopustilo - napisao je Asmin. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
MULJANA

04.05.2024 19:24

Ova zena je unakazila i obesmislila ceo rijaliti !!!!