EVROLIGA NEMILOSRDNA PREMA FENERBAHČEU: Turski tim drakonski kažnjen zbog incidenta!

Autor:

Sport

04.05.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob u Turskoj žestoko sankcionisan.

EVROLIGA NEMILOSRDNA PREMA FENERBAHČEU: Turski tim drakonski kažnjen zbog incidenta!

Foto: www.profimedia.rs

Na utakmici između Fenerbahčea i Monaka u okviru četvrte utakmice u Istanbulu dogodile su se nemile scene. Naime, navijači turskog tima su na kraju meča ušli na teren pa je usledio je žestok na terenu sa igračima Monaka koje je Saša Obradović smirivao da se ne obračunaju. 

Kao odgovor na ove nerede, Evroliga je odlučila da kazni Fenerbahče. Kazna od 30 hiljada evra nametnuta je ovom klubu zbog upadanja navijača na teren i bacanja predmeta tokom meča. Ovo je izazvalo polemike u košarkaškoj zajednici, s obzirom na ozbiljnost situacije.

Međutim, kazna nije jedina reakcija Evrolige. Igrač Monaka, Jaron Blossongame, dobio je opomenu od strane Evrolige zbog nedostatka poštovanja prema navijačima. Ovaj potez je izazvao dodatnu pažnju javnosti i podsetio na važnost sportskog ponašanja kako na terenu, tako i van njega.

Meč je pripao Monaku rezultatom 65:62 nakon velike drame, a navijači Fenera su očigledno bili nezadovoljni tim ishodom, pa su ušli u klinč. Odlučujući meč ova dva tima igra se za četiri dana u Kneževini, a sigurno će biti pod budnim okom Evrolige, ali i navijača Monaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading