ŠOK-IZJAVA ANELI AHMIĆ: Posle DEVET meseci konačno otkrila za šta je njen bivši muž ISKORISTIO Staniju! Najavila i kada PADAJU SVE MASKE!

Autor:

Zadruga

04.05.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti učesnica tvrdi da starleta nije tip žene sa kojom otac njenog deteta može da bude na duže staze, te da nju nikada nije i ne može preboleti.

ŠOK-IZJAVA ANELI AHMIĆ: Posle DEVET meseci konačno otkrila za šta je njen bivši muž ISKORISTIO Staniju! Najavila i kada PADAJU SVE MASKE!

Foto: printscreen/instagram, ST/Dragan Kadić, Youtube printscreen

Učesnica "Elite" Aneli Ahmić tokom gostovanja kod Sanje Marinković u emisiji "Magazin in" progovorila je o ljubavi sa ocem svog deteta Asminom Durdžićem i iznela šokantne tvrdnje. Naime, ona je uporedila njihov odnos sa njegovom aktuelnom vezom sa poznatom starletom Stanijom Dobrojević i ostavila sve bez teksta.

Republika

Foto: Printskrin TV Pink

Aneli Ahmić tvrdi da bivši muž Asmin Durdžić ne može da je preboli

Voditeljka joj je postavila pitanje da li misli da će joj se bivši vratiti kada izađe iz rijalitija pošto će, nakon učešća u "Eliti", biti popularnija od Stanije, a ona je iznenadila odgovorom da je Asmin nikada nije ni preboleo. 

- Ne može on mene nikada preboleti! Poznajem ja njega najbolje. To što ima sa njom, on to ne voli, takvo oblačenje i ponašanje, to nije on, njemu je sa njom samo do slave. Ja sam radila sve onako kako on voli. Bila sam mu posvećena, nisam šarala-varala - rekla je Aneli u jednom dahu, a onda se osvrnula i na svoju rijaliti vezu sa Markom Janjuševićem Janjušem: 

- Mene tu sve boli, najviše me boli to razočaranje, neki planovi koje smo imali, mesta na koja smo hteli putovati. Ja sam porodična žena. Možda to tako ne izgleda, ali meni je porodica važna. Mi više nismo zajedno i ne možemo biti. On mene vidi drugačijom od onoga što ja jesam. 

Republika

Foto: instagram.com/stanijadobrojevic

Stanija Dobrojević oduševljena iznenađenjem koje joj je priredio Asmin

Inače, dok Aneli tvrdi da je ona i dalje tiha patnja bivšem mužu, Asmin u javnosti izgleda potpuno suprotnost. Naime, on je i na Veliku subotu priredio iznenađenje svojoj lepšoj polovini i poslao joj veliki buket cveća i posni obrok, čime je pokazao da poštuje njenu veru i običaje. Dok je Stanija farbala jaja, na vrata joj je stigao poklon, a koliko je oduševljena ovim gestom podelila je i sa pratiocima na Instagramu.

Doneli smo vam poklon od Asmina i nešto posno da imate da pojedete dok farbate jaja - rekla je žena, što je starleta javno objavila.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading