IZ BUDUĆNOSTI ZAGRMELI PRED MEČ SA PARTIZANOM: ''Sudijska komisijo ABA lige imate li komentar!?'' (VIDEO)

Autor:

Sport

04.05.2024

23:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podgoričani nezadovoljni.

IZ BUDUĆNOSTI ZAGRMELI PRED MEČ SA PARTIZANOM:  ''Sudijska komisijo ABA lige imate li komentar!?'' (VIDEO)

Foto: Starsport

Bliži se drugi meč polufinalne serije AdmiralBet ABA lige između Partizana i Budućnosti, a atmosfera je napeta zbog zahteva Pogoričana za ostavkom komesara za suđenje regionalnog takmičenja, Srđana Dožaija. Razlog ovakve odluke je  da su tokom prve utakmice napravljene brojne greške prema njihovom timu iz Crne Gore, pa su tim povodom izdali saopštenje.

- A sada malo smeha.. Dok se iznimni napori Ledeja da napravi faul u 25 minuta i 36 sekundi provedenih na parketu, nisu prepoznali od strane sudijske trojke, Zek je završio utakmicu bez dosudjenog faula. Izdvojili smo pet vrlo očiglednih situacija. Sudijska komisijo ABA lige imate li komentar? - ističu iz Budućnosti.

Ovo nije prvi put da je Budućnost izrazila nezadovoljstvo suđenjem, posebno nakon poraza od Partizana na svom terenu tokom ligaškog dela takmičenja. Tada su takođe bili nezadovoljni suđenjem, a podržali su svoje tvrdnje snimcima koji ukazuju na greške arbitara.

Podsetimo, u prvoj utakmici Partizan je slavio rezultatom 78:67. Drugi susret ova dva tima igra se u utorak od 18.00 časova u Morači, a sigurno će ovaj meč biti pod velikom tenzijom zbog ovakve situacije. Podgoričani će u ovu utakmicu ući sa velikom motivacijom i pokušaće da pred svojim navijačima dođu do izjednačenja i da učine ovu seriju neizsvesnijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading