ANA ĆURČIĆ DALA KORPU IVANU MARINKOVIĆU: Isterala ga iz Elite, a evo gde se ona nalazi (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.01.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo razlog zbog kog se Ana Ćurčić nije pojavila na suđenju sa Ivanom Marinkovićem!

ANA ĆURČIĆ DALA KORPU IVANU MARINKOVIĆU: Isterala ga iz Elite, a evo gde se ona nalazi (FOTO)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Danas je u Drugom osnovnom sudu u Beogradu održano ročište povodom tužbe koju je Ana Ćurčić podnela protiv Ivana Marinkovića zbog uvreda koje je izneo na njen račun. Aktuelni učesnik "Elite" napustio je rijaliti i na suđenje stigao u pratnji članova produkcije i pripadnika obezbeđenja, međutim, bivša zadrugarka se nije pojavila.

Naime, kako se nije pojavila na zakazanom ročištu, stupili smo u kontakt sa Ćurčićevom, kako bismo lično od nje saznali koji je razlog njenoj nepojavljivanja u sudnici.

Ja sam na službenom putu, idem za Sarajevo. Moj advokat je već uveliko tamo, on će me zastupati i govoriti u moje ime - istakla je bivša zadrugarka kratko za Republiku.

Republika

Foto: Republika TV

Ana Ćurčić se nije pojavila na suđenju sa Ivanom Marinkovićem

Inače, pored tužbe protiv Ivana Marinkovića, Ana je presavila tabak i za Milenu Kačavendu, Marka Đedovića i Zvezdana Slavnića, sa kojima, kako je priznala, jedva čeka da se suoči oči u oči.

Sa Ivanom Marinkovićem imam 25. januara, treće ročište. Sa Milenom Kačavendom imam u martu suđenje, a sada nakon Nove godine očekujem Slavnića i Đedovića! Za Slavnića samo čekam poziv. Razmišljala sam kako će sve to da izgleda, ali ne silim sebe da mislim o tome. Izgledaće kao što je izgledalo i sa Marinkovićem, kao i sa ostatkom te grupice. Suočavanje sa Milenom takođe jedva čekam, bilo bi lepo da to bude jedno javno suočavanje - istakla je Ćurčićeva za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Melanija

25.01.2024 10:52

Uplašila se! Ivan je mogao da napusti Elitu a Ana je sa Anđelom (!?) na službenom putu u Sarajevo. Eee, Anđo, Anđo jesi li "Oprala zubiće" ili koristiš istu "Četkicu" k'o lane, koju je koristila Ana.