ĆERKA BOJANE JANKOVIĆ DOŽIVELA EMOTIVNI SLOM NAKON MAJČINE SAHRANE: Pala u ruke školskih prijatelja, pa vrištala na sav glas!

Autor:

Zabava

26.04.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijatelji su pokušavali da joj pruže utehu.

ĆERKA BOJANE JANKOVIĆ DOŽIVELA EMOTIVNI SLOM NAKON MAJČINE SAHRANE: Pala u ruke školskih prijatelja, pa vrištala na sav glas!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Facebook

Na današnjoj sahrani voditeljke Bojane Janković na Novom groblju u Beogradu, vladala je tuga i neverica među prisutnima. Mnogi prijatelji, kolege i poštovaoci došli su da odaju počast voljenoj voditeljki, a posebno emotivan trenutak dogodio se kada je njena ćerka pokazala koliko teško podnosi gubitak majke.

Tokom povorke, voditeljkina ćerka je nosila majčinu sliku na čelu kolone. Međutim, u jednom trenutku tuga ju je savladala i morala je da se izdvoji iz mase, sedeći na trotoaru kako bi sakupila snage da nastavi dalje. Njene drugarice su odmah pritrčale kako bi pružile utehu, zagrljene i rečima podrške.

Devojke su zajedno pokušavale da pomognu ćerki voditeljke Bojane Janković, pružajući joj snažne reči podrške koje su joj puno značile u tom teškom trenutku. Njihova podrška i prijateljstvo bili su od izuzetne važnosti za ćerku preminule voditeljke, čija je tuga ganula mnoge prisutne na sahrani.

Republika

Foto: Republika

 

Bojana Janković ostavila je iza sebe ne samo bogatu televizijsku karijeru, već i naslednice koje su bile njen ponos i radost. Njena smrt ostavila je veliku prazninu, ali će sećanje na nju i njeno delo zauvek živeti kroz ljubav i sećanja njene porodice, prijatelja i kolega.

- Bila si jedna jedina i neponovljiva. Najbolji ortak, omiljena na poslu. Bila je divna brižna. Ti znaš sve znaš ko nas je i koliko zvao da podeli sa nams neku anegdotu sa tobom. Hvala ti na bezbroj trenutaka i sreće koji na kraju i čine tvoj život. Obozavali si muziku i da igraš. Učiš nas da pobedimo strah zbog prolaznosti. Mi se vise ne bojimo ničega, spremni smo za sve sto nam sledi. Znam da ti je drago što nas gledas i slušaš ovde sve zajedno. Bojana, Boko, Boksi svako je imao omiljeni nadimak za tebe. Mnogi su te zvali ljubabi, seko, tetka. Koliko ces nam faliti ti to najbolje znas, neka te gospod dragi zagrli. Volimo te zauvek - rekao je bivsi muz Bojane Janković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading