CAR ODUŠEVIO FANOVE: Novopečeni tata podelio sliku male Leone, prizor topi i najtvrđa srca! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.04.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip raznežio svoje pratioce na društvenim mrežama!

CAR ODUŠEVIO FANOVE: Novopečeni tata podelio sliku male Leone, prizor topi i najtvrđa srca! (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Filip Car, bivši učesnik rijalitija "Zadruge 6", nije krio svoju sreću od kada je postao otac male Leone. Već 22. aprila iz porodilišta je izveo Aleksandru Nikolić i njihovu ćerkicu, a od tada redovno deli njihove zajedničke trenutke sa svojim pratiocima na Instagramu.

Danas je Filip na svom Instagram nalogu objavio slatku fotografiju male Leone koja mirno spava u svom krevecu. On je preko njenog lica stavio ogromno crveno srce koje kuca, pokazujući tako svoju neizmernu ljubav prema svojoj mezimici.

Republika

Foto: instagram.com

Filip Car podelio sliku ćerke Leone

Filip je takođe otkrio da planira da preseli Aleksandru i bebu u Hrvatsku, tačnije u Crikvenicu, gde već renovira njihov dom. 

- Kroz nekih mesec dana se selimo u Crikvenicu, već dugo vremena je sve okej među nama, pogotovo sada kad je došla beba - izjavio je Filip za "Srbiju Danas". 

Ovo je sigurno velika promena za njih, ali izgleda da su oboje spremni da započnu novi život u Hrvatskoj. Ova srećna vest o sjajnom odnosu između Filipa i Aleksandre, kao i njihovoj preseljenju u Hrvatsku, sigurno će obradovati mnoge fanove koji su pratili njihovu ljubavnu priču u "Zadruzi 6".

Republika

Foto: Republika

Filip Car došao po Aleksandru i Leonu u porodilište

Aleksandra je nedavno govorila o tome kako je podnela porođaj, ali i o tome kako su detetu dali ime.

- Zajedno smo se dogovorili za ime. Imala sam neke predloge, imao je i on, ali na kraju smo se usaglasili za Leona. To je baš lep prevod, lavica. Malo mi je gvožđe opalo u međuvremenu. Anemična sam po prirodi. Nije prošlo onako kako smo želeli. Carica je želela carski da izađe, oporavljam se stvarno dobro i zadovoljna sam time kako je sve prošlo - objasnila je ona u emisiji Premijera Vikend Specijal.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading