BIZARNO! MIONA ŠA NAGOVORILA NA OVO, PA BIVŠEG TERALA DA SVE GLEDA! Nesvakidašnja scena u Eliti! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.04.2024

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper se samo nasmejao kad je čuo šta je Jovanovićka rekla!

BIZARNO! MIONA ŠA NAGOVORILA NA OVO, PA BIVŠEG TERALA DA SVE GLEDA! Nesvakidašnja scena u Eliti! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official, TV Pink/printscreen, Twitter

Učesnica Elite Miona Jovanović terala je dečka Nenada Aleksića Ša da imaju intimne odnose u spavaćoj sobi tokom prethodne noći, a sve je iznenadilo to što je na bizaran način dobacila bivšem dečku Stanislavu Krofaku da dođe da ih gleda! Naime, Miona i Ša su se sakrili ispod jorgan planine, a Jovanovićka je u jednom momentu povirila i tražila pogledom bivšeg dečka, kom je na kraju dobacila samo jedno.

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak

 

- Stanislave, dođi da legneš pored nas da sve gledaš - rekla je Miona, koja je počela da se smeje sopstvenoj izjavi, a ni Ša se nije drugačije poneo, pa je prasnuo u smeh. 

Ovoj izjavi Mione počela je da se smeje čak i Miljana Kulić, koja je dobacila da je ona zlatna u odnosu na ono šta Jovanovićka u rijalitiju radi.

Foto: instagram.com/printscreen

Akcija Mione i Ša

 

- Mislim da sam ja pokazala ko sam i šta sam, a sada je pokazala i Miona! Ona je devojka gora od mene! Zove Ša da imaju seks, pa onda zove bivšeg dečka da dođe da sve to gleda! Pa jel ima to negde na svetu? Ja sam šokirana, ali kao što sam ranije pričala, od nje me ništa ne bi iznenadilo - pričala je Nišlijka kroz smeh. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović

 

Podsećamo, odnos Mione i Ša u rijalitiju varira iz dana u dan, a poslednje što se desilo pre vrele akcije bila je svađa para, o kojoj su svi pričali danima. Ša naime, svaki Mionin razgovor sa nekim muškarcem u Beloj kući tumači kao vid flerta, pa sumnja da će da ga prevari, zbog čega o tome kasnije raspredaju satima pred malim ekranima i u emisijama. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Рррр

27.04.2024 15:43

Није јој први пут да има секс. Али је прва која је звала бившег да гледа🤣🤣