MUK U ELITI! Miona spomenula NJEGOVO IME uživo u programu, Ša prebledeo kao krpa kad je saznao ISTINU!

Autor:

Zadruga

27.04.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miona Jovanović šokirala sve.

MUK U ELITI! Miona spomenula NJEGOVO IME uživo u programu, Ša prebledeo kao krpa kad je saznao ISTINU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona i Ša

Tokom porodičnog sastanka u rijalitiju "Elita", Miona Jovanović iznela je svoj stav o najpožrtvovanijim takmičarima, iznoseći neke zanimljive i neočekivane detalje.

Miona je iznenadila mnoge kada je istakla Lepog Miću kao jednog od najpožrtvovanijih takmičara u rijalitiju. Ovo iznenađenje dolazi iz razloga što je Lepi Mića u velikim sukobima sa njenim sadašnjim dečkom Nenadom Aleksićem Ša. Njihov sukob je bio tema brojnih rasprava unutar rijalitija, pa je Mionino iznošenje mišljenja o Lepom Mići izazvalo veliku pažnju i šokiralo mnoge ukućane.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 7

 


Miona je istakla da je Lepi Mića pokazao izuzetnu požrtvovanost i hrabrost tokom raznih izazova u rijalitiju, te da zaslužuje priznanje za svoje učešće.

Ovaj stav Mione Jovanović je izazvao veliku pažnju kako ukućana, tako i publike van rijalitija, jer je ovo bio neočekivan potez koji je izazvao brojne komentare i rasprave.

- Dobar dan svim gledaocima, prva osoba će biti Nenad Aleksić Ša, u odnosu sa mnom, jedan od najpožrtvovanijih partnera koje sam imala u životu. Druga osoba je Marko Đedović, tu je za svoje prijatelje i za drage ljude, on je osoba što je tu 24 kroz 7, za šta god, kad god. A treća osoba je Lepi Mića, koji se svim silama trudi da istera pravdu, za rijaliti je tu uvek. On se trudi da izbalansira situaciju, tako da je on po mom mišljenju, treća osoba koja je najpožrtvovanija - izjavila je Miona Jovanović. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miona Jovanović Elita 7

 

Nakon što je Miona iznela svoj stav o Lepom Mići, ukućani su bili iznenađeni i nisu krili svoje reakcije. Dok su neki podržali Mionino mišljenje, drugi su izrazili nevericu i postavljali pitanja o motivima iza njenih reči.

Ovo iznošenje stavova tokom porodičnog sastanka dodatno je zaoštrilo odnose unutar rijalitija, stvarajući nove tenzije i sukobe među takmičarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading