NIJE SE RAZVELA, A PLANIRA NOVU SVADBU! Anita se poverila Anđelu, Matora će odlepiti ako za ovo sazna!

Autor:

Zadruga

27.04.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanojlovićka već rešila da nastavi dalje...

NIJE SE RAZVELA, A PLANIRA NOVU SVADBU! Anita se poverila Anđelu, Matora će odlepiti ako za ovo sazna!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Učesnica Elite Anita Stanojlović razgovarala je nasamo sa dečkom Anđelom Ranković, pa mu je rekla da sad već može da zamisli svadbu nje i manekena, ali je to malo šokantno, s obzirom na to da se još uvek nije razvela od Jovane Tomić Matore. 

Anita je sa Rankovićem na ovu temu pričala iz čiste šale i razonode, ali je i njemu sve bilo vrlo interesantno.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Anita Stanojlović Anđelo Ranković

 

- Mogu da zamislim moju i tvoju svadbu, ali odmah da znaš da bih ja sigurno bila veselija od tebe! Skakala bih po stolovima, znam da si ti mirnija varijanta čak i na žurkama. Jeste da sam zvanično još u braku, ali jasno je da će to da se okonča čim kročimo u spoljni svet - rekla je Anita, dok se maneken samo smeškao. 

Podsećamo, učesnica Elite Jovana Tomić Matora i njena još uvek zakonita supruga Anita Stanojlović pokoškale su se ponovo tokom emisije u Eliti, a crnka je objasnila da je i svadba bila na silu kada je njihov odnos u pitanju, jer ni sama tada nije znala da li je brak s Jovanom dobra opcija. 

Foto: TV Pink/printscreen

Anita Stanojlović Anđelo Ranković

 

Matora, kako komentarišeš to što je Anita primetila da si jako nervozna? - pitao je voditelj.

Da, ona mene kao ne primećuje u rijalitiju, a priča kako drmam noge od nervoze. Odlučila sam da kad me neko pecne da ću svaki put da skačem, da ne bude da ne pričaju o meni i da ja stalno napadam. - rekla je Mator, a Anita se nadovezala:

Skoro mi je na pamet pala naša svadba. Kad se samo setim koliko je sve to brzo došlo, mislim da sam se čak udala od šoka, a ne zato što sam sto posto bila sigurna da je Jovanina i moja veza za ceo život. To nikad čovek ne može da zna. Ušla sam preterano brzo u nešto, za šta se brzo pokazalo da nije bila dobra opcija. Sad naravno imamo posledice obe zbog toga, ali šta - tu je. Vidim samo da je jaz između Jovane i mene sve veći, ali to je bilo i za očekivati. Sa druge strane, Anđelo me je prijatno iznenadio. Sa njim sam mislila da će biti sve kratkog daha, a sad ispade bolja priča nego što sam mislila. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading