MILJANA KULIĆ IDE U ZATVOR: Otkriveni svi detalji SUĐENJA, pristala da bude zatvorena u ĆELIJI!

Autor:

Zadruga

28.04.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić u problemima do guše!

MILJANA KULIĆ IDE U ZATVOR: Otkriveni svi detalji SUĐENJA, pristala da bude zatvorena u ĆELIJI!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Tokom jučerašnjeg dana Miljana Kulić sedela je sa Anitom Stanojlović, kojoj se poverila o privatnim problemima koje su je zadesili. Naime, poznato je da je Miljana nedavno napustila imanje u Šimanovcima zbog suđenja sa Markom Đedovićem i Jovanom Tomić Matorom.

Foto: instagram.com/printscreen

Miljana Kulić i Marko Đedović

 

Njih dvoje je Miljana fizički udarila tokom boravka u rijalitiju ,,Zadruga", a sud je zvanično kaznio Kulićevu. Ona se sad poverila Aniti koju svoju novca joj traže Matora i Đedović. Međutim, Miljana je istakla da taj novac neće dati, te da će pre pristati da ode u zatvor, nego da isplati Matoru i Marka na ime štete koju je nanela, tvrdeći da je sve bilo slučajnost. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić Elita 7

 

- Ova skraćena traži 900.000 da joj dam ili 600.000, a Đedović isto 600.000. Znaš kad ću da im dam te pare. Pre ću u zatvor da idem, nego da im dam te pare! Slučajno sam ih udarila! - izjavila je Miljana.

Miljana ne pije lekove, uzima alkohol i zbog toga se ovako ponaša. U ime naroda proglašena je nenormalnom, ludom i neuračunljivom. Celokupna presuda će biti objavljena na mom Instagramu čim je moj advokat bude dobio. Ona je na suđenju htela da smulja reporterku i obezbeđenje da pozove Zolu i zato je sada besna. Nakon toga joj je Slađa Bošković rekla da se Zola ženi. Njoj je na veštačenju u Lazi Lazarević napisano nekih 17 šifara, kako sam čuo na suđenju. Sipala je domestos u moj i Anđelov bademantil. Radi se o terminalnoj fazi njenog oboljenja - rekao je Marko Đedović.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

28.04.2024 13:46

PAČAVRA GLUPA, ONA MISLI DA BI SE SVAKO J..AO I PRODAO ZA PARE...PA ONI IMAJU VIŠE NEGO ŠTO ĆE ONA IMATI DA SE JOŠ 10 GODINA BAVI REALIITYJEM...I TO DA NEMA diskvalifikacija...oni nju i nisu tužili zbog para, već da joj konačno neko doaka i kazni je bar na neki način za sva zla koja je učinila i koja čini...a našla je crkvu kojoj će se moliti...glupaču, neškolovanu i nevaspitanu Anitu, koja bi i dete prodala zbog novca...