OVO FUDBAL DO SADA NIJE VIDEO! LEVERKUZEN IMA 9(0+) ŽIVOTA! "Farmaceuti" I DALJE ne znaju za PORAZ! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.04.2024

22:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta rade ovi ljudi?!

OVO FUDBAL DO SADA NIJE VIDEO! LEVERKUZEN IMA 9(0+) ŽIVOTA! "Farmaceuti" I DALJE ne znaju za PORAZ! (VIDEO)

Foto: Hudl

Bajer Leverkuzen nastavlja neverovatan niz bez poraza

Nemački fudbalski klub Bajer Leverkuzen nastavlja da oduševljava svoje navijače i fudbalsku javnost svojom izuzetnom sposobnošću da izbegne poraze. U poslednjem meču, u zaustavnom vremenu, tačnije u 96. minutu, Andrih je postigao gol koji je doneo ekipi nastavak neverovatnog niza od 46 mečeva u kojima šampion Nemačke nije izgubio. Ovo je bio deseti put ove sezone da su igrači Bajer Leverkuzena uspeli da dođu do pobede ili nerešenog rezultata posle 90 minuta igre.

Ćavi Alonso oduševljen novim podvigom

 

 

Čak ni sam menadžer Leverkuzena nije mogao da veruje svojim očima da je njegov tim ponovo uspeo da uradi to. Izjavio je da se ovako nešto retko viđa u fudbalu i da je teško objasniti kako njegovi igrači uspevaju da izbegnu poraze na ovako impresivan način.

- Ne dešava se ovo često u fudbalu. Teško je ovo objasniti. Nisam mogao da verujem da smo ovo opet uradili, izjavio je Alonso u čudu.

Razočaranje menadžera Štutgarta

Sa druge strane, menadžer Štutgarta, Sebastijan Henes, izrazio je razočaranje odlukom sudija da meč produže za pet minuta, iako je prvobitno bio pokazan četvorominutni zaustavni period. Henes je istakao da po njegovom mišljenju nije trebalo ni da se dozvoli izvođenje slobodnog udarca iz kojeg je postignut gol koji je doneo Bajer Leverkuzenu nerešen rezultat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading