MILJANA KULIĆ DOZIVALA SINA! Nišlijka se prisetila malog Željka, pa se obratila majci preko kamere!

Autor:

Zadruga

27.04.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije poznato šta je tačno Miljana majci želela da kaže...

MILJANA KULIĆ DOZIVALA SINA! Nišlijka se prisetila malog Željka, pa se obratila majci preko kamere!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Učesnica Elite Miljana Kulić setila se sina Željka, pa se obratila majci Mariji Kulić rečima da ga pazi i da jedva čeka da ga vidi posle finala.

- Majko! Kako mi je Željko! Sve vreme mislim na dete, nadam se da je dobro i da ga pazite. Verujem da ste ispunili sve ono što smo se dogovorili, nadam se da je tu sve u redu - rekla je Miljana, ali samo ona zna na šta je tačno mislila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić

 

Prethodno, Miljana izrazila je nedavno želju da napusti rijaliti, odlazeći do kapije i lupajući kako bi privukla pažnju produkcije. Ovo nije prvi put da Miljana izražava želju za napuštanjem rijalitija, što je izazvalo znatiželju mnogih gledalaca i fanova koji su se pitali šta je sada razlog ovakvog ponašanja.

Foto: TV Pink/printscreen

Miljana Kulić

 

Iako su detalji o razlozima njenog ponašanja još uvek nepoznati, Miljanina emotivna i turbulentna prošlost mogla bi biti ključ za razumevanje njenog ponašanja. Kao kontroverzna ličnost koja je često bila u centru pažnje javnosti, Miljana je doživela brojne izazove i sukobe kako u rijaliti svetu, tako i van njega. Njeni emotivni ispadi i želja za napuštanjem rijalitija mogu biti posledica akumuliranih emocija i pritiska koji je doživela tokom svog učešća u "Eliti".

Inače, rijaliti učesnica Miljana Kulić je juče iznenadila sve napuštanjem "Elite" i odlaskom u Urgentni centar. Nakon operacije smanjenja želuca pre skoro dve godine, Miljana se suočila sa ozbiljnim komplikacijama koje su je skoro koštale života. Kroz agoniju oporavka, počela je da pije lekove i redovno posećuje lekare kako bi pratila svoje zdravstveno stanje.

 BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading