UKUĆANI PRISUSTVOVALI MAJINOM I STANISLAVOVOM IŽIVLJAVANJU POD POKRIVAČEM: Krofak van kontrole, ona ga molila da ukoči!

Autor:

Zadruga

27.04.2024

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković i Stanislav Krofak su imali još jednu divlju vrelu akciju pod pokrivačem u prepunoj spavaćoj sobi.

UKUĆANI PRISUSTVOVALI MAJINOM I STANISLAVOVOM IŽIVLJAVANJU POD POKRIVAČEM: Krofak van kontrole, ona ga molila da ukoči!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Stanislav Krofak su već nekoliko puta napustili emisiju kako bi imali vrelu akciju, a kako do sad ni sa kim nije imala ovako brutalne odnose, postali su glavna tema za komentarisanje na društvenim mrežama, ali i u Beloj kući. Čak je i Maja svesna da su njihove akcije najbrutalnije u rijalitiju, što je rekla i Stanislavu, ali ih to ne sprečava da budu sve glasniji.

Dok su boravili u hotelu, imali su totalnu slobodu, pa su uživali u "samoći", ne mareći za kamere koje ih prate u stopu. Međutim, sada, kada su se vratili u spavaću sobu, gde ih okružuju brojni ukućani, Maja i Stanislav su pokušali da izdrže do ranih jutarnjih časova, u nadi da će se njihovi cimeri uspavati, ali Krofak je bio nestrpljiv.

 

Maja je zaskočila Stanislava, pa započela vrelu akciju, a onda su izmenjali sve poze. Kao i uvek, Marinkovićeva je bila poprilično glasna, pa je sve vreme dahtala i ponavljala mu da nije normalan.

Maja i Stanislav ne kriju da ih povezuje ogromna strast, te da im je zbog toga teže da se kontrolišu, uprkos ukućanima koji ih okružuju, među kojima je i Stanislavova bivša devojka, Miona Jovanović, koja se nalazi u blizini njihovog kreveta, zajedno sa svojim novim izabranikom, Nenadom Aleksićem Ša.

Podsećanja radi, Maji se Stanislav nije odmah dopao, već je oko na njega bacila tek nakon saznanja o njegovom burnom se*sualnom životu u spoljnom svetu, nakon čega je odlučila da se upusti u tu ljubavnu avanturu i sama isproba njegove veštine u krevetu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
cuz

27.04.2024 18:13

ta devojka je ozbiljno poremecena, dezurna rieliti seksualna radnica, prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida sto vazi i za njenog oca