OVO JE NOVI DEČKO ANE ĆURČIĆ! Intiman snimak ih razotkrio, pogledajte kakav je KRŠNI FRAJER (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

11.01.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah se oglasila, fanovi u šoku!

OVO JE NOVI DEČKO ANE ĆURČIĆ! Intiman snimak ih razotkrio, pogledajte kakav je KRŠNI FRAJER (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Ana Ćurčić

Bivša učesnica rijaliti programa "Zadruga", Ana Ćurčić, već izvesno vreme uživa u čarima slobodnog života, s obizorom da je već neki period bez partnera, međutim, to se, po svemu sudeći, sada promenilo.

 

 

Naime, Ćurčićeva je na društvenoj mreži Instagram objavila snimak misterioznog muškarca koji je sedeo njoj okrenut leđima, a ona je na sve načine pokušala da ga natera da se okrene, kako bi ga usnimila i pokazala svojim pratiocima. Međutim, on je ostao neumoljiv, te je nastavio da pije svoje piće, a zatim u jednom momentu krenuo da se opruži na njoj.

- Okreni se, okreni se... Dobro - čuje se Anin glas, dok ju je nepoznati lik ignorisao, znajući da ga snima.

Ipak, da se zaista radi o nekome ko je uspeo da osvoji njeno srce, bivša zadrugarka je indirektno potvrdila sledećom objavom, u kojoj je poručila na koji način ju je novi izabranik oborio s nogu. 

- Ne osvajaju me velike reči malih ljudi, već sitnice onih drugih za koje nikada nećete znati - istakla je Ćurčićeva, te svojim fanovima poželela laku noć.

Republika

Foto: instagram.com/ana_curcic_official

Ana Ćurčić instagram

Podsećanja radi, Ana Ćurčić nam je nedavno otkrila da ima udvarače, ali da nije spremna za novu ljubav. Međutim, po svemu sudeći, to se sada promenilo.

Ja udvarače imam, i to dobre udvarače, veruj mi. Ali, nisam za ljubav, a i nisam ni za varijante da idem na nešto "na pola". Lepo mi je što se družim i to je sve. Našla sam mir u sebi, u svom novom domu i uz svoju decu, muškarac mi ne treba do daljnjeg - istakla je bivša učesnica "Zadruge" za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
JA

12.01.2024 05:52

Kada vidim ''visokoumne poruke ‘’ i kada cujem unjkavi i njanjavi glas doticne koja prodaje svoj privatni zivot na drustvenim mrezama , bljuje mi se . Zeno,posveti se deci i kreni da imas zivot i svoju privatnost, a mogla bi i nesto da radis a ne da prosis po netu !