TAKMIČARKA "ELITE" SE BAVI OKULTNIM RITUALIMA: Pojavio se snimak koji ledi krv u žilama, sve se desilo na imanju u Šimanovcima!

Autor:

Zadruga

27.04.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičarka ,,Elite" otkrila da gleda u budućnost!

TAKMIČARKA "ELITE" SE BAVI OKULTNIM RITUALIMA: Pojavio se snimak koji ledi krv u žilama, sve se desilo na imanju u Šimanovcima!

Foto: RTV PINK printscreen

Posle završetka ankete u rijalitiju "Elita", gledaoci su sa nestrpljenjem očekivali ishod glasanja. Atmosfera u vili je bila napeta, a svako je želeo da sazna ko će napustiti takmičenje sledeće nedelje. Nakon završetka ankete, takmičarke Anđela Špravalo i Slađa Lazić Bošković su pronašle trenutak da razgovaraju o svojim utiscima.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo gleda u šolju

 

- Zato ta osoba ženska ima uprte oči u tebe, a nema veze sa tim stvarima o kojima ti misliš... Hoću da ti kažem, da on preobrće priču, opasan je lažov, prevarant, opasan je znači! Hoće da igra na dve stolice... U suštini ti se sija šolja, to je dobro, nemaš bolesti, sve je okej kod kuće, imaš brigu oko nečega. Uglavnom, čisto je sve, dobro je, nemoj da se plašiš, nemoj da pomisliš da će se nešto ružno desiti - ispričala je Anđela, pa dodala:

- Ja ljudima kada gledam u šolju, oni misle da se sprdam, ali to je istina, ja imam taj dar - rekla je Anđela.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Šparavalo gleda u šolju

Anđela je ubeđena da ima šesto čulo i da može da kroz šolju vidi budućnost. Ova metoda je vrlo zastupljena i ljudi često odlaze kod belih magova i vidovnjaka da im govore o budućnosti i šta će im se desiti. A da li je sve ovo istina ili je Anđela pričala tek da bi smirila Slađu, ostaje nam da vidimo. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Raca

28.04.2024 00:58

Sta kaze mama. Sigurno je naucila Bojana🤣. Odmah tuzba☠️