MAJINO ŠOK PRIZNANJE O VEZI SA STANISLAVOM: Isplivala istina o njenoj TERAPIJI, zbog ovoga je stalno išla na KAPIJU!

Autor:

Zadruga

27.04.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinkovićeva javno pohvalila svog dečka!

MAJINO ŠOK PRIZNANJE O VEZI SA STANISLAVOM: Isplivala istina o njenoj TERAPIJI, zbog ovoga je stalno išla na KAPIJU!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Veliki šef danas je takmičarima rijalitija "Elita" zadao novi zadatak. Oni su morali da glasaju za tri najpožrtvovanije osobe među njima, a kao i svaki put do sad svako je birao drugačiju logiku kojom se vodio. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak

Maja Marinković i Stanislav Krofak ovo du videli kao priliku da jedno drugo javno pohvale i svima stave do znanja koliko im je stalo jedno do drugog, kako bi pogazili sumnje i predrasude koje cimeri imaju o njima, ali i veliki deo publike koji redovno prati ovaj program. 

- Prvo mesto moja devojka jer stalno sluša da je ne volim i da volim Mionu i takve stvari. Drugo mesto Matora, na treningu je požrtvovana. Na trećem mestu Mića, on svako veče ima osobe koje brani - rekao je Stanislav. 

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Stanislav Krofak

- Ja ću naravno da navedem osobe koje su meni najdraže, koje su tu uz mene. Ptvo mesto moj dečko, koji me poštuje, ceni i koje je prema meni jako dobar. Moram da kažem i da otkako sam sa njim ja na kapiju više ne idem.... Stvarno sve najlepše. Drugo mesto Marko Đedović, neko koga ja najviše volim ovde u kući, to svi znaju. Kad me je kritikovao, uvek je bio požrtvovan, jako je dobar čovek, samo ne dozvoljava blizak pristup, zna da proceni ljude. Ti si iskren prema ljudima koji su ti draghi, ja te volim. Treće mesto je Matora - govorila je Maja Marinković. 

Inače, Maja je više puta javno istakla da je zbog veze sa Stanislavom prestala da uzima lekove, koje je ranije redovno konzumirala, jer se sad oseća dobro i nema više potrebu da ih pije. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading