HITNA REAKCIJA SESTRE BOJANE PAVLOVIĆ: Nakon šok preokreta u Eliti dala svoj sud o SKANDALOZNOM POMIRENJU sa Anđelom!

Autor:

Zadruga

27.04.2024

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nijje očekivao njihovo poirenje pored strašnih optužbi koje su pale!

HITNA REAKCIJA SESTRE BOJANE PAVLOVIĆ: Nakon šok preokreta u Eliti dala svoj sud o SKANDALOZNOM POMIRENJU sa Anđelom!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Učesnice "Elite" Bojana Pavlović i njena partnerka Anđela Šparavalo završile su u krevetu nakon burnog perioda koji su imali i raznih svađa pred kamerama. Mnoge je šokirala ta situacija nakon svega što su iznele jedna o drugoj, a povodom toga se oglasila i Bojanina sestra. 

Republika

Foto: RTV PINK printscreen

Pomirenje Bojane Pavlović i Anđele Šparavalo

- Što se tiče Bojane, sad više ni ja ne znam šta da mislim, nikako mi ta situacija više nije jasna, i Bojana mi je totalno ne jasna, ja Bojanu poznajem ceo život, i formirala je neku svoju licnost i principe, a sada radi sve kontra tih principa, zarad koga, zarad devojke za koju ja ne vidim bas neke kvalitete vredne pomena, ja sad mislim da se ona jako zaljubila, i da tu devojku gleda sa ružičastim naočarama, i nije mi drago zbog toga, jer kad se igraš sa vatrom, na kraju se i opečes, ali dobro, mozda će na kraju izvući neke pouke iz svega ovoga. Što se tiče uvreda koju sa jedne i druge strane, to nikako ne podržavam, nije trebala da se spusti na taj nivo, drugu stranu neću da komentarišem, suvišno je, ja komentarišem moju sestru i šta mi smeta kod njenog ponašanja, jer je ona moja krv i stalo mi je da pokaže ono sto ona zaista jeste, fina, kulturna i obrazovana devojka, a ne da se spušta na nivo polusveta. A što se tiče tužbi sa jedne i druge strane, nije ni tim sudijama lako sa kakvim se sve slučajevima i ljudima bave, verovatno gledaju u nebo i razmišljaju šta im je trebalo da idu na Pravo, šalu na stranu, to mi sve liči na Špansku seriju iz koje će Boki izaći kao pobednik - rekla je Svetlana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Bojana Pavlović i Anđela Šparavalo

Svetlana je takođe prokmentarisala i Lakića i Slađu koji su Anđelina podrška:

- Za Lakićca i Slađu nemam komentar, to je igranje rijalitija na jeftin način, misle da će pokupiti neke poene kod ljudi, ali su odabrali pogrešnu stranu. Za Sladju još moram da dodam, to me nekako peče, kad je rekla da ne priča sa konobarima i taksistima, to je rekla devojka koja je sebi dala nadimak Blinda-Poršelina, zemljo otvori se, verovatno ne zna koji je glavni grad Mađarske, opšte obrazovanje nula, zemljo Srbijo, usmeri se na poštene i vredne ljude, a Poršeline u stranu - rekla je za Pink.rs Bojanina sestra.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
uzas

27.04.2024 21:21

Bojana je najljigavije stvorenje beskrajno iskompleksirana, prevetljiva, agresivna i bahata, vrti 3 reci argument sedi dole i budalo to je sve sto se od nje moze cuti kada skace i napada ljude nicim izazvama samo da bi bila u kadru. Prsla je za ovom malom Andjelom a glumi da ima devojku verujem da nije nikada ni imala ni devojku ni momka onako neuredna i neugledna jos sa onim ponasanjem je samo za izbegavanje. Andjela je zrela za lecenje i njeni ne treba da se vade na Bojanu ni na bilo sta drugo devojka nije pod libelu i trebalo je odavno da ima strucnu pomoc.

cile

27.04.2024 21:23

ova sestra se nasla da tupi o vrednim i postenim ljudima sto nije sestru usmerila na pravi put kada je tako pametna