MILJANI KULIĆ SE VEČERAS SPREMA PAKAO! Maja Marinković spremna da je večeras OVAKO DISKVALIFIKUJE!

Autor:

Zadruga

27.04.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković spremna da Miljani Kulić vrati milo za drago!

MILJANI KULIĆ SE VEČERAS SPREMA PAKAO! Maja Marinković spremna da je večeras OVAKO DISKVALIFIKUJE!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom dana Maja Marinković sedela je sa Teodorom Delić sa kojom je pričala o večerašnjim nominacijama. Kako su ove nedelji potrčci Miljana Kulić i njen bivši dečko Nenad Macanović Bebica, Marinkovićeva je otkrila da će u izolaciju poslati nju. 

Teodora se šokirala kada je čula da će poslati Miljanu Kulić u izolaciju, jer će ona to vrlo ličnos shvatiti, te je Maja objasnila da sa Bebicom nikada nije imala problemtičnu situaciju, te da je prema njoj uvek bio korektan, a poznato je da su u jednom periodu njih dvoje bili vrlo bliski kao prijatelji i da su vrlo jasno ulazi zajedno u mnoge ratove sa svojim cimerima iz Šimanovaca. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Teodora Delić

 

- Večeras neću poslati Bebicu, dečko nikada ništa loše nije meni uradio. Znam je tolike godine, ali ona konstantno potencija Miona i Stanislav, druži se sa mojim najvećim neprijateljem! 

- Joj, ova će da poludi... I skoro te prozivala... Neću ništa da ti pričam, sve znaš, retko ko te ovde gotivi! Mnogi su ovde ljubomorni na tebe, baš se to vidi da te ne gotive - pričala je Teodora. 

- Da, da...  - dodala je Maja. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Maja Marinković i Teodora Delić

 

Ovo će sigurno Miljani smetati kada se bude desilo i vrlo će zameriti Maji, a kako njih dve u poslednje vreme imaju vrlo komplikovan odnos, može se zaključiti da se Marinkovićeva nije mnogo potresla oko celokupne situacije. 

Ostaje nam da vidimo kako će večerašnje nominacije proći. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading