NOVO/STARO LICE NA NOVAKOVOM TRENINGU?! Dobro poznati stručnjak sa Đokovićem u Beogradu (FOTO)

Autor:

Sport

27.04.2024

22:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta li to može da znači?

NOVO/STARO LICE NA NOVAKOVOM TRENINGU?! Dobro poznati stručnjak sa Đokovićem u Beogradu (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Marjan Vajda i Goran Ivanišević

Novak Đoković trenira u Beogradu sa poznatim stručnjakom Gebhardom Gričom

Najbolji teniser planete, Novak Đoković, trenira u Beogradu sa jednim dobro poznatim licem - Gebhardom Gričom. Grič je 67-godišnji Austrijanac koji je bio deo Novakovog tima od 2009. do 2017. godine, a zvanično do 2019. godine kada je Marijan Vajda najavio njegov odlazak. Grič je tokom svoje karijere sticao znanje na univerzitetima u Insbruku i Beču, a više od tri decenije ima iskustva u tenisu. Njegova saradnja sa Novakom Đokovićem počela je u trenutku kada je srpski teniser fizički pokušavao da sustigne tada najveće rivale Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

 

 


Neizvesnost oko dugoročne saradnje i trenutni izazovi

Nakon neuspeha na Rolan Garosu, došlo je do promene u stručnom štabu Novaka Đokovića, a Grič se ponovo našao pored srpskog tenisera. Međutim, još uvek nije jasno da li je saradnja sa Gričom dugoročni plan i hoće li se on priključiti timu na neko vreme, s obzirom da je već bio u Novakovom društvu uz Miljana Amanovića. Novak Đoković je u poslednje vreme radio sa Nenadom Zimonjićem, ali još uvek nema zvaničnog trenera. Takođe, Đoković se bori da povrati fizičku snagu nakon što se suočio sa padom forme na nekim od prethodnih turnira.

Grič - iskusan stručnjak sa bogatim teniskim iskustvom

Gebhard Grič je stručnjak sa impresivnim iskustvom u tenisu, a njegovo prisustvo u Novakovom timu sigurno će doprineti daljem usavršavanju i pripremi ovog vrhunskog sportiste.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading