IVAN MARINKOVIĆ NAPUSTIO ELITU! Hitno izveden na KAPIJU, produkcija reagovala!

Autor:

Zadruga

25.01.2024

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo razlog napuštanja Ivana Marinkovića iz rijalitija!

IVAN MARINKOVIĆ NAPUSTIO ELITU! Hitno izveden na KAPIJU, produkcija reagovala!

Foto: ST/Dragan Kadić

Aktuelni učesnik rijaliti programa "Elita", Ivan Marinković, hitno je napustio imanje u Šimanovcima u jutarnjim časovima.

Naime, njemu je danas zakazano suđenje sa ljutom suparnicom Anom Ćurčić u Drugom osnovnom sudu u Beogradu. Ovi bivši rijaliti učesnici su tokom celog leta bili u žestokom sukobu, što je na kraju rezultiralo tužbom drugoplasirane učesnice šeste sezone "Zadruge".

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Ćurčić tužila Ivana Marinkovića

Ovim povodom pozvali smo Ćurčićevu, a ona nam je otkrila da se ovog puta neće pojaviti ispred Drugog osnovnog suda u Beogradu, te da će u njeno ime govoriti advokat kojeg je angažovala.

- Ja sam na službenom putu, idem za Sarajevo. Moj advokat je već uveliko tamo, on će me zastupati i govoriti u moje ime - istakla je bivša zadrugarka kratko za Republiku.

Republika

Foto: Republika TV

Ana Ćurčić tužila Ivana Marinkovića

Inače, pored tužbe protiv Ivana Marinkovića, Ana je presavila tabak i za Milenu Kačavendu, Marka Đedovića i Zvezdana Slavnića, sa kojima, kako je priznala, jedva čeka da se suoči oči u oči.

Sa Ivanom Marinkovićem imam 25. januara, treće ročište. Sa Milenom Kačavendom imam u martu suđenje, a sada nakon Nove godine očekujem Slavnića i Đedovića! Za Slavnića samo čekam poziv. Razmišljala sam kako će sve to da izgleda, ali ne silim sebe da mislim o tome. Izgledaće kao što je izgledalo i sa Marinkovićem, kao i sa ostatkom te grupice. Suočavanje sa Milenom takođe jedva čekam, bilo bi lepo da to bude jedno javno suočavanje - istakla je Ćurčićeva za Republiku.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, e-stock/ Časlav Vukojičić, Pixabay.com

Ana Ćurčić tužila Zvezdana Slavnića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading