JOKIĆEV TRIPL-DABL NEDOVOLJAN ZA PLASMAN U POLUFINALE ZAPADA! Lejkersi PREKINULI dominaciju Denvera posle 11 mečeva!

Autor:

Sport

28.04.2024

05:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vraćamo se u Bol Arenu.

JOKIĆEV TRIPL-DABL NEDOVOLJAN ZA PLASMAN U POLUFINALE ZAPADA! Lejkersi PREKINULI dominaciju Denvera posle 11 mečeva!

Foto: Tanjgu/AP

Košarkaši Denver Nagetsa nisu uspeli da ponove rezultat iz prošle godine kada su sa ubedljivih 4:0 u seriji slavili nad Los Anđeles Lejkersima, pošto su noćas doživeli prvi poraz i sada ukupan rezultat iznosi 3:1. Ovoga puta u Kripto areni bilo je 119:108 u korist domaćih.

Ovo je prvi poraz Nagetsa u međusobnim duelima nakon čak 11 uzastopnih pobeda tima iz Kolorada nad velikim Lejkersima čime je prekinut neverovatan niz koji je trajao sve od 2022. godine kada je Denver, bez Nikole Jokića, poslednji put izgubio.

Ipak, nemamo sumnje da će, kako bi to rekli ljubitelji NBA zbog dominacije koja se stvorila, Lejkersi već na sledećem meču biti "pometlani" od strane Nagetsa. 

Onaj koji je uvek na nivou bio je i večeras, naravno. Nikola Jokić je meč završio sa tripl-dabl učinkom od 33 poena i po 14 skokova i asistencija. Srpski centar imao je impozantan učinak na terenu, ali, nažalost, to večeras nije bilo dovoljno da se sruši raspoloženi "kralj". 

Kada govorimo o njemu, Lebron Džejms je vukao konce u igri svog tima, pogotovo u odlučujućim momentim kada je samouvereno išao do koša i spuštao loptu kroz obruč. On je imao 30 poena, ali je pobedu u ogromnoj meri pomogao Entoni Dejvis sa pet poena manje i neverovatnih 23 skoka. To ne možete da dozvolite jednom igraču ukoliko hoćete da pobedite.

Serija se sada vraća u Bol Arenu gde će Denver pokušati da iskoristi neku od preostale tri meč lopte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading