MILJANA UZNEMIRAVA BEBICU! Ne može da OBUZDA bes, pa počela da KRŠI po imanju!

Autor:

Zadruga

27.04.2024

22:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić bez zadrške!

MILJANA UZNEMIRAVA BEBICU! Ne može da OBUZDA bes, pa počela da KRŠI po imanju!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Večeras u rijalitiju "Elita" očekuju nas Nominacije, a atmosfera je napeta. Jedan od trenutno najaktuelnijih događaja je situacija sa Miljanom Kulić i Nenadom Macanovićem Bebicom, koji su ove nedelje potrčci i proveli su vreme u izolaciji.

Dok je Bebica odmarao se pripremajući se za večerašnje Nominacije, Miljana je pristupila njegovoj izolacionoj prostoriji i nekoliko puta pokušala da ga probudi, uz podizanje napetosti vikom i lupanjem po zidovima. Ova situacija dodatno je zaoštrila već napetu atmosferu pred večerašnje događaje.

 


Ovakav sukob između Miljane i Bebice izazvao je burne reakcije ostalih ukućana, ali i publike koja s nestrpljenjem iščekuje večerašnje Nominacije. Iako je ovo samo jedan od mnogobrojnih sukoba koji su se desili u rijalitiju "Elita", publika je znatiželjna da vidi kako će se situacija razviti i ko će na kraju biti nominovan.

Rijaliti "Elita" oduvek je bio poznat po unutrašnjim i spoljašnjim dinamikama među ukućanima, a večerašnje Nominacije obećavaju dodatnu napetost i uzbuđenje. Svi se pitaju ko će biti nominovan, ali i kakve će reakcije izazvati večerašnji događaji.

Nominacije u rijalitiju "Elita" večeras su centralni događaj, a situacija između Miljane i Bebice samo je jedan od elemenata koji dodatno začinjavaju atmosferu. Publika s nestrpljenjem iščekuje večerašnje dešavanje, neizvesna oko toga šta će se sve desiti i ko će na kraju biti nominovan.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
dušanka

28.04.2024 05:53

MILJANA JE Z...L...O...U SVAKOM POGLRDU...NEMA VIŠE OPRAVDANJA ZA NJENE KOMPLEKSE,,ILI ZA NJENE BIRAČE,,,