CARU STIGLA EMOTIVNA PORUKA OD ĆERKE: Aleksandra se pobrinula za sve, hitno mora da spakuje stvari i dođe u Beograd!

Autor:

Zadruga

27.04.2024

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić se odlično snašla u ulozi majke, ali se odsustvo Filipa Cara veoma oseća.

CARU STIGLA EMOTIVNA PORUKA OD ĆERKE: Aleksandra se pobrinula za sve, hitno mora da spakuje stvari i dođe u Beograd!

Foto: instagram.com/pink printscreen

Pobednica rijalitija "Zadruga 6", Aleksandra Nikolić, nedavno je postala majka svoje prve ćerke, Leone. Rođena 17. aprila, mala Leona je donela neizmernu radost u život Aleksandre, koja ne odvaja pogled od svoje naslednice, dok se otac devojčice, Filip Car, vratio za Hrvatsku.

Aleksandra je nedvosmisleno pokazala svoju predanost majčinstvu kroz poruku na bodiću svoje ćerkice, na kojem stoji: "Moja mama je kraljica", uz dodatak stikera srca u očima. Ove gestove prate slike na kojima Aleksandra neizmerno uživa u svakom trenutku provedenom sa svojom malom Leonom.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Aleksandra Nikolić

Aleksandra i Leona su napustile porodilište "Narodni front" 22. aprila u pratnji oca deteta, Filipa Cara, njegovih prijatelja iz Hrvatske i Aleksandrine sestre. I dok Car nije bio raspoložen za komentare, Aleksandra je pozirala sa osmehom, ističući da joj je najvažnije trenutno oporavak nakon porođaja.

Aleksandra je izjavila da je njen primarni cilj sada oporavak nakon porođaja, a njeni fanovi širom regiona sa nestrpljenjem očekuju da vide kako će se dalje odvijati njen život u ulozi majke, kao i kako će se prilagoditi novim obavezama i radostima koje nosi majčinstvo.

Iako retko ima vremena za društvene mreže zbog svog posvećenog vremena sa naslednicom, Aleksandra se ipak oglasila na Instagramu, gde je poslala snažnu poruku svim ženama koje su se bar jednom porodile. U svojoj objavi, ona ističe da je ženi nakon porođaja potrebno dve godine da se ponovo oseća svojom, da se hormoni vrate u normalu i da se moždane vijuge vrate u balans.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading