IVAN MARINKOVIĆ UHVAĆEN ISPRED SUDA: Popio TUŽBU, morao urgentno da izađe iz rijalitija (FOTO)

Autor:

Zadruga

25.01.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paparaco fotografije Ivana Marinkovića nakon što je hitno napustio Elitu!

IVAN MARINKOVIĆ UHVAĆEN ISPRED SUDA: Popio TUŽBU, morao urgentno da izađe iz rijalitija (FOTO)

Foto: youtube.com/pink.rs

Danas je u Drugom osnovnom sudu u Beogradu u Katanićevoj ulici zakazano suočavanje između Ane Ćurčić i Ivana Marinkovića, koji su proteklog leta bili u žestokom sukobu. Marinković je stigao ispred suda nešto pre 10 časova, u pratnji obezbeđenja zbog svog trenutnog boravka u rijalitiju "Elita". S obzirom na to da je napustio imanje u Šimanovcima samo radi ovog suđenja, njegovo opušteno izdanje iznenadilo je prisutne.

Ovom prilikom, Marinković je izneo svoje mišljenje pred okupljenim novinarima, ističući da neće reći ništa danas, već da će Ana morati da objasni kako je narušen njen ugled i čast.

- Kada dođeš u ovakvu jednu instituciju gde se ozbiljne stvari dešavaju, a tu dolaziš sa ženom koja te tuži za neke potpune gluposti, sramota me je. Koliko znam ja danas neću ništa reči, danas će ona morati da objasni kako je to narušena njen ugled i čast. Trebaće da objasni kako sam ja to njoj narušio ugled i čast! Ja mislim da će sudija ovo da preinači u moju korist. Postoji snimak na Pink.rs-u gde ona meni prva govori svašta. Videću kako će danas ovo da funkcionie, pa ću podneti i ja. Daću svoj iskaz sada, ako ne bude bilo moguće daću sledeći put - rekao je Ivan na prethodnom pojavljivanju pre dva meseca i dodao:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivan Marinković napusito Elitu

- Što se pomirenja tiče, mislim da nema ništa od toga... Neću pružiti ruku tom ološu belosvetskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading