MILJANA RAZVALJUJE KAPIJU U ŠIMANOVCIMA! Urla iz petnih žila od BOLOVA, želi da BEŽI iz Elite!

Autor:

Zadruga

27.04.2024

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je ponovo napravila dramatičnu scenu!

MILJANA RAZVALJUJE KAPIJU U ŠIMANOVCIMA! Urla iz petnih žila od BOLOVA, želi da BEŽI iz Elite!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom dana Miljana Kulić nije imala mnogo pažnje od strane cimera u toku porodičng sastanka, te joj je zafalilo drame. Ona je sačekala da se sastanak završi, da bi mogla da održi svoj performans privlačenja pažnje. 

Nakon što je oprala kosu, Kulićeva je počela da lupa na metalnu kapiju, želeći da je puste napolje, tražeći razgovor sa reporterkom. Ona je iz sve snage lupala rukom po kapiji, želeći da privuče pažnju. 

Kako su cimeri već navikli na njene performanse, niko nije obratio pažnju, te je ona počela standardno da nabraja da je svašta nešto boli. 

- Peče me žuldac, boli me jetra, pogledajte ruku, vrti mi se u glavi! - ponavljala je Miljana. 

- Ku*čavenda je požrtvovana prema Đedoviću i Matoreloj, du*e bi dala da oni budu dobro, Lakić koji je zaljubljen u Lejdi, takođe i Lejdi prema njemu. Sneža je požrtvovana prema novoj drugarici Slađi, Jeca na keca je požrtvovana prema svom mužu kojem turpija noge. Ona je požrtvovana i prema Anđelu za kojeg bi da je izj... Matorela je požrtvovana prema Svetislavi, Buđola je isto požrtvovan, otac mog deteta, NN. Ša je požrtvovan prema Mioni koja voli Stanislava, a onda je požrtvovana da bude u vezi sa Ša.- rekla je Miljana pa je navodila ostatak takmičara koje je većinski provocirala a onda je rekal top tri:

- Prvo mesto je Anita, ona je požrtvovana prema svom momku, najlepša je, najodmerenija, to je prava ljubav. Drugo mesto je Anđelo, a treće je Aneli, ona je bila požrtvovana prema Jašku koji je nju iskoristio - rekla je Miljana.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Zlo

28.04.2024 00:03

Da li je moguće imati ovolikon zla i pakosti u sebi ?

dušanka

28.04.2024 13:50

VEĆ SU I VRAPCI PROVALILI KAKVA JE ONA...SAMO MI NIJE JASNO ZAŠTO JOJ SE SVE I TOLIKO TOLERIŠE...