SKANDAL U TORINU: Vlahović napravio haos posle derbija sa Milanom!

Autor:

Sport

27.04.2024

20:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal na terenu: Vlahović izazvao incident na derbiju

SKANDAL U TORINU: Vlahović napravio haos posle derbija sa Milanom!

Foto: Starsport


Posle nedavno odigranog derbija 34. kola Serije A između Juventusa i Milana, glavna tema nije bila rezultat utakmice, već skandalozno ponašanje srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića. Naime, nakon što je zamenjen u 62. minutu, Vlahović je izazvao pravi haos: bacio je flašicu vode ka klupi sa rezervama, šutnuo korner zastavicu i ušao u verbalni sukob sa trenerom Maksom Alegrijem.

Ovaj incident je izazvao veliku pažnju italijanskih medija, a mnogi su iznenađeni ovakvim potezom mladog fudbalera. Vlahović je inače bio pod budnim okom selektora Srbije, Dragana Stojkovića, koji je prisustvovao ovoj utakmici kako bi proverio trenutnu formu reprezentativaca pred predstojeće Evropsko prvenstvo.


Naravno, ovakvo ponašanje nije prošlo neprimećeno, pa su se brzo oglasili i čelni ljudi kluba. Uprava Fiorentine, čiji je Vlahović član, osudila je njegovo ponašanje, ističući da takvo ponašanje nije u skladu sa vrednostima kluba. Takođe, očekuje se i reakcija disciplinske komisije Serije A, koja bi mogla da donese određene sankcije.

Javni pritisak je takođe sve veći, a mnogi se pitaju kakve će posledice ovaj incident imati po karijeru mladog fudbalera, pogotovo imajući u vidu interesovanje brojnih evropskih klubova za njegove usluge.

Iako je skandal obuzeo medijski prostor, ne smemo zaboraviti da je selektor Srbije, Dragan Stojković, bio prisutan na ovoj utakmici kako bi proverio formu reprezentativaca pred predstojeće izazove. Stojković je imao priliku da pažljivo posmatra igru Dušana Vlahovića, ali i ostalih potencijalnih reprezentativaca, te će ovo iskustvo svakako biti od velike koristi u procesu formiranja tima za naredne mečeve.


Nakon ovog skandala, mnogi se pitaju kakva je budućnost Dušana Vlahovića. Da li će uspeti da se izdigne iznad ovog incidenta i pokaže da je zreo i odgovoran sportista, ili će ga ova situacija koštati ugleda i potencijalnih transfera? Svakako, sledi nam praćenje razvoja situacije i eventualnih reakcija nadležnih organa. Jedno je sigurno - Vlahović je svojim postupkom izazvao veliku pažnju javnosti i otvorio pitanje o svojoj disciplini i zrelosti.

 

 

(Kurir)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading