ANĐELO NIJE MUŠKARAC, ANITI FALI FRAJER: Mensur otkrio ko može da rasturi njihovu vezu, pa spustio Rankovića na samo dno!

Autor:

Zadruga

27.04.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mensur Ajdarpašić je izvređao Anđela Rankovića, pa otkrio da jedino pravi muškarac može da rasturi vezu njega i Anite.

ANĐELO NIJE MUŠKARAC, ANITI FALI FRAJER: Mensur otkrio ko može da rasturi njihovu vezu, pa spustio Rankovića na samo dno!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Mensur Ajdarpašić, bivši učesnik ''Elite'' stao je pred kamere i progovorio o nekadašnjim cimerima, kao i vezama u Beloj kući, odnosima koji su poprilično interesantni.

Posebno se osvrnuo na vezu između Anđela Rankovića i Anite Stanojlović, ističući da smatra da njihov odnos može da rasturi "ozbiljan mangup, šmeker, pravi muškarac".

Mensur je izneo svoj jasan stav o istopolnim vezama, ističući da većina javnosti ne podržava takve odnose. Takođe, dao je svoj sud o Aniti i Anđelu, naglašavajući da je Anđelo muškog pola, ali nije želeo da ga okarakteriše kao "frajera, mangupa, muškarca".

Republika

Foto: Instagram.com

Mensur Ajdarpašić

 

– Ja smatram da bi vezu između Anite i Anđela mogao da rasturi jedan ozbiljan mangup, šmeker, pravi muškarac, kada bi se umešao.

– Da li smatraš da sada u rijalitiju postoji pravi muškarac? – glasilo je pitanje.

– Ne – kratak je bio Mensur u jednoj emisiji, a na pitanje da li smatra da je Anđelo pravi muškarac, on je dao interesantan odgovor:

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Anđelo Ranković

 

– On jeste muškog pola, ali frajer ili mangup, muškarac, pa ne znam.

- Aneli i Janjuš su malo primirili... Pali su u drugi plan, sada su interesentniji Miona i Ša. Imaju simpatije jedno prema drugom, ali neće opstati u spoljnom svetu. Donekle im je lepo zato što su osuđeni jedno na drugo, ali neće opstati - rekao je on, pa prokomentarisao burni odnos repera i Mione:

- Mislim da se Ša potpuno izgubio... u lošem je stanju. Treba mu duži odmor, da ne kažem lečenje. Mioni je sada interesantniji Stanisav nego Ša. Mislim da ona ne zna kako da se skoloni od Ša, a da bi se rado okrenula Stanislavu - rekao je Mensur u Premijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading