MAJA OBJAVILA SNIMAK SA CAREM! Šok obrt nakon raskida sa Aleksandrom!

Autor:

Zadruga

26.08.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle Majine objave svi čekaju rekaciju Aleks i Cara!

MAJA OBJAVILA SNIMAK SA CAREM! Šok obrt nakon raskida sa Aleksandrom!

Foto: YouTube//Printscreen

Bivša zadrugarka Maja Marinković oglasila se na svom profilu na društvenoj mreži Instagram i novom objavom šokirala sve svoje pratioce. Naime, Marinkovićeva je podelila snimak iz šeste sezone rijalitija "Zadruga", na kojem razgovara sa bivšim dečkom, Filipom Carem i Markom Đedovićem. Njih troje se na ovom snimku smeju i šale povodom provoda na jednoj od žurki, zbog količine alkohola koji su popili. 

Republika

Foto: Instagram.com

 

- Ovako ti i ja sinoć - napisala je Maja na objavi koju je podelila ona, povodom provoda u kojem je sinoć bila sa Markom na jednom splavu u Beogradu. 

Podsećamo, Aleksandra Nikolić juče je sa svog naloga na društvenoj mreži Instagram uklonila sve fotografije, pa i one sa verenikom Filipom, zbog čega su mnogi posumnjali da je njihovoj ljubavi došao kraj i da su odlučili da stave tačku na svoj emotivni odnos. 

Maja je poznata kao kraljica provokacija, pa je verovatno i njena poslednja objava, na kojoj je Car sa njom u snimku, način da potkači svog bivšeg dečka i pobednicu šeste sezone rijalitija "Zadruga". Da li će Maja posle ovoga pokušati da dođe do Filipa Cara i pokuša da obnovi, po ko zna koji put, ljubavnu vezu koju su imali ili je definitivno okrenula novi list, pa zato bez problema svog bivšeg dečka deli na Instagram storiju, ostaje da vidimo. 

Republika

Foto: Nikola Mutic, Vladimir Lukic, E-stock

 

Podsećamo, Maja je do skoro bila u Budvi, gde je jednom prilikom uhvaćena u bazenu sa oženjenim, kontroverznim reperom Dragomirom Despićem, poznatijim kao Desingerica. Ovaj spoj privukao je veliku pažnju u javnosti i na društvenim mrežama, ali se ni Maja, a ni Desingerica povodom svog odnosa još uvek nisu izjasnili i oglasili. 

Republika

Foto: Instagram.com

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading