HLADAN TUŠ IZ BUDVE: Maja Marinković UNIŠTILA Aleks i Cara za sva vremena!

Autor:

Zadruga

07.08.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja razvezala jezik o raskidu Aleks i Cara!

HLADAN TUŠ IZ BUDVE: Maja Marinković UNIŠTILA Aleks i Cara za sva vremena!

Foto: Nikola Mutic, Vladimir Lukic, E-stock

Filip Car i Maja Marinković

Raskid pobednice "Zadruge 6" Aleksandre Nikolić i njenog bivšeg verenika Filipa Cara jedna je od glavnih tema u regionu poslednjih nekoliko dana. Oglasila se i Careva bivša devojka, a Aleksandrina ljuta suparnica, Maja Marinković.

Maja nikada nije krila svoje mišljenje o vezi Aleks i Cara, koju je nazivala vezom zbog fanova, što je i sada potvrdila. Maje se, inače, i dalje nalazi u Budvi.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Maja Marinković

- Ne bih komentarisala to, ali kada me već pitate, ništa se nije desilo što nije očekivano. Vreme je najbolji pokazatelj svega, a oni su ovim sve sami rekli. Teško uspevaju veze koje su aktivne samo zarad fanova (smeh) - poručila je Maja za "Pink.rs".

Prethodno se oglasio i Dejan Dragojević, Aleksandrin bivši dečko, koji smatra da su Aleks i Car lažirali raskid, zbog dodatne zarade na TikTok-u.

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ, E-stock

Car, Aleks i Dejan

- Ma sta da komentarišem... Tap, tap, šer, šer, puta dva, spid i četiri ruže... Ispao bih glup kad bih rekao nešto drugo, a ne treba mi to. Mislim da je svima jasno da fejkuju raskid - rekao je Dejan kratko za gorepomenuti medij.

Sa druge strane, Aleksandra smatra da raskid nije ozbiljan, jer ga je Car obavio preko poruka, a ne u četiri oka.

- Ja reči ne smatram ozbiljno, već dela. Ovaj raskid je rečima prekinut, tako da mu to dođe kao neozbiljno, kao i većina reči koje on izgovori. Za raskid je potrebno dvoje, a ja se tu nisam složila, tako da se ne važi - rekla je Aleksandra juče za "Pink.rs".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Iva

07.08.2023 12:28

Maja je odavno unistila samu sebe …