ALEKS I CAR PONOVO RASKINULI?! Rijaliti par okončao veridbu, isplivali svi DOKAZI

Autor:

Zadruga

25.08.2023

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok potez pobednice "Zadruge 6" napravio haos na društvenim mrežama!

ALEKS I CAR PONOVO RASKINULI?! Rijaliti par okončao veridbu, isplivali svi DOKAZI

Foto: ATAImages

Pobednica "Zadruge 6", Aleksandra Nikolić, svojim potezima na društvenim mrežama privlači veliku pažnju, a njena ljubavna veza sa Filipom Carem jako često prolazi kroz uspone i padove. Njih dvoje su imali nekoliko turbulentnih raskida, a po svemu sudeći došlo je do još jednog. 

Republika

Foto: ATA Images, TV Pink

Aleksandra Nikolić i Filip Car

Naime, Aleksandra je sve iznenadila svojom odlukom da sa društvene mreže Instagram obriše skoro sve svoje fotografije, pa čak i one sa svojim verenikom, Filipom. Fanovi ovog para odmah su ispratili njen šok potez i započeli spekulacije da je rijaliti par ponovo doneo odluku da okonča svoju vezu. 

Republika

Foto: Instagram.com/alex_mima_official/

Aleksandra Nikolić Instagram

Međutim, iako je pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga" uklonila fotografije sa verenikom i pokrenula lavinu komentara o mogućem prekidu veridbe, ipak Filipa nije uklonila sa liste osoba koje prati na pomenutoj mreži. 

Podsećamo, pre par dana Nikolićeva je odlučila da promeni svoju boju kose, a novom slikom se odmah pohvalila ljudima koji je prate, ali među lajkovima se nije našao njen verenik, Filip, pa su spekulacije o raskidu još tad započete. 

Da li je ovog puta zaista došao kraj ovoj ljubavnoj priči ili je u pitanju samo još jedna turbulencija, ostaje da ispratimo. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading