ALEKS NAHVATALA CARA NA BEBU?! Trudna pobednica "Zadruge", Car postaje OTAC - drama u Crikvenici!

Autor: P. R.

Zadruga

21.08.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok vesti, Aleksandra Nikolić zatrudnela sa Filipom Carem!

ALEKS NAHVATALA CARA NA BEBU?! Trudna pobednica "Zadruge", Car postaje OTAC - drama u Crikvenici!

Foto: ATAImages

Rijaliti par Aleksandra Nikolić i Filip Car, kako se navodi, čekaju bebu. Naime, bivši učesnici "Zadruge" su početkom avgusta stavili tačku na svoju veridbu, međutim, ubrzo je došlo do pomirenja, i to po svemu sudeći zbog prinove.

Kako navode domaći mediji, Aleks je pre nekoliko dana saznala da je trudna, što je očigledno bio dovoljan razlog da se par pomiri i nastavi svoju romansu. Pobednica šeste sezone "Zadruge" je lepu vest odmah javila svom izabraniku, te su po kratkom postupku regulisali svoj odnos i ponovo se zapratili na društvenim mrežama. Novost su saopštili samo najbližem okruženju, a čekaju pravi trenutak da to obelodane i u javnosti.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Aleksandra Nikolić i Filip Car

Oboje su u čudu. Ni jedno ni drugo nisu očekivali ovakve vesti. Ona je slučajno saznala. Neko vreme nisu bili u kontaktu, a sada ide kod njega u Crikvenicu - kaže izvor za Kurir i dodaje:

- Posle nekoliko meseci veze i veridbe, koja se dogodila u "Zadruzi", Aleksandrin i Filipov odnos je bio završen, ali nakratko. Sada su se okolnosti promenile. Ona je u drugom stanju i sada treba da odluče šta će i kako će dalje. Doduše, oboje su želeli bebu i radili su na tome, o čemu je Car nekoliko puta javno pričao. Videćemo šta će se sve izdešavati jer njih dvoje i u spoljnom svetu žive rijaliti životom. On je leto proveo u Hrvatskoj, išla je i ona kod njega, zajedno su boravili u Parizu. Od juče reklamira njegov porodični posao na društvenim mrežama - tvrdi izvor blizak paru za pomenute medije.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Aleksandra Nikolić i Filip Car

Aleksandra ne krije da do sada nikada ovoliko nije bila zaljubljena, ni sa raskidom se nije mirila, a i Car je još po izlasku iz prethodne sezone rijalitija pričao da je ona ljubav njegovog života.

- Nikad nisam imao vezu u rijalitiju da je bila ovakva, niti sam osećao ovo kao što osećam sada prema njoj i da imam taj mir. Imao sam ludila, strasti, zaljubljivanja, ali znaš kad sam imao osećaj da će uskoro da se završi i da nema nikave perspektive i da je to "trla baba lan" - rekao je on nakon izlaska iz rijalitija.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Filip Car

- Kad saberem sve, zadovoljan sam. Naša ljubav, na žalost mnogih, ići će samo napred, a ne nazad. Stavovi su nam isti kao i tamo, kako po pitanju nas, tako i po pitanju drugih - izjavio je svojevremeno Car.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
wall

21.08.2023 12:33

Ako je ovo istina Bujka je pre vremena završila karijeru a to joj ne ide na ruku. Mogla je još da zabavlja čike ali nikad se ne zna.....Jadno to dete pored majke k.....i oca nasilnika i kockara. Ali ipak neka se uradi DNK....Beograd je veliki a ona je stalno išla tamo, vamo.