SKANDAL U CRNOJ GORI! Derbi završen PESNICAMA i makljažom! (VIDEO)

Autor:

Sport

27.04.2024

21:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal na crnogorskom fudbalskom derbiju

SKANDAL U CRNOJ GORI! Derbi završen PESNICAMA i makljažom! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/CdM Portal


Fudbalski derbi između Budućnosti i Goti iz Nikšića završen je remijem, ali daleko od mirnog raspleta. Nakon što su "varvari", domaći navijači, pozvali na raport igrače Budućnosti, situacija je eskalirala kada je golman Đorđije Pavličić udario svog saigrača Igora Ivanovića šakom u glavu.


Iako je meč završen nerešenim rezultatom 2:2, domaći navijači nisu bili zadovoljni. Prema izveštajima "Vijesti", navijači su pozvali igrače Budućnosti na raport, čak zahtevajući da skinu dresove. Očigledno nezadovoljstvo publike nagoveštavalo je dalje probleme na terenu.


Nakon što je meč završen, situacija je postala još napetija. Golman Đorđije Pavličić, umesto da smiri situaciju, izazvao je šok udarivši svog saigrača Igora Ivanovića šakom u glavu. Očigledno je da je tenzija dostigla vrhunac, a reakcija Pavličića samo je dodatno podgrejala emocije na terenu.

Nakon ovog šokantnog incidenta, navijači su bili spremni da intervenišu, ali ih je u tome sprečila policija. Obezbeđenje je takođe moralo da reaguje kako bi sprečilo dalje nasilje na terenu. Situacija je bila izuzetno napeta, a reakcije igrača i navijača jasno su pokazale koliko je ovaj incident bio ozbiljan.


Skandal na fudbalskom derbiju između Budućnosti i Goti iz Nikšića jasno pokazuje koliko tenzije mogu eskalirati na sportskim događajima. Ovaj incident će sigurno ostaviti dubok trag u crnogorskom fudbalu i podsetiti nas na važnost mirnog rešavanja konflikata na sportskim terenima.

(Novosti)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading