KAČAVENDI SEVNULA CICA MACA: Procurile Milenine VRUĆE FOTKE pred ulazak u Elitu!

Autor:

Zadruga

20.08.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda pokazala vitko telo pred ulazak u ,,Elitu".

KAČAVENDI SEVNULA CICA MACA: Procurile Milenine VRUĆE FOTKE pred ulazak u Elitu!

Foto: Instagram.com, Ilustracija

Kačavenda

Kuma Ane ĆurčićMilena Kačavenda nedavno je napustila Srbiju, te se uputila u vrelije krajeve. Milena se odlučila da neko vreme provede u Barseloni, odakle se redovno javlja na društvenim mrežama. 

Sada je na Instagramu objavila još provokativniju fotografiju, koja je srušila internet. Naime, dok je uživala na bazenu, Milena je napravila selfi, a u prvi plan je istakla noge. Komentari su se usijali ispod, a njeni pratioci na društvenim mrežama pohvalili su njen izgled. 

 

- "Ovako izgleda dama nacionale", "Kumo, ženi me", "Kuma pokazala cica macu", "Noge za medalju" - bili su samo neki od komentara. 

Podsetimo, Milena je uzela odmor nakon burnih deset meseci rijaliti borbe sa fanovima, ali i kako bi se pripremila za predstojeći ulazak u ,,Elitu". Ona je među prvim takmičarima koji su najavljeni i potvrđeni da će se naći na velelepnom imanju u Šimanovcima za samo nekoliko dana. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading