"KUMA ĆE DA ČERUPA ĆURKE" Kačavenda se prvi put oglasila nakon vesti o ULASKU u "Zadrugu 7", evo da li je ODBRUSILA Ani Ćurćić!

Autor:

Zadruga

03.08.2023

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milena Kačavenda je prva zvanična učesnica "Zadruge 7 - Elita"

"KUMA ĆE DA ČERUPA ĆURKE" Kačavenda se prvi put oglasila nakon vesti o ULASKU u "Zadrugu 7", evo da li je ODBRUSILA Ani Ćurćić!

Foto: Instagram.com, Ilustracija

Kačavenda

Kako je televizija Pink zvanično saopštila, prva takmičarka sedme sezone "Zadruge", koja će nositi naziv "Elita", je Milena Kačavenda, bivša prijateljica drugoplasirane učesnice "Zadruge 6" Ane Ćurčić.

"Kuma nacionale" je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelila ovu vest, kao i nekoliko njihovih objava sa kojima se složila.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Milena je prvo podelila svoju sliku i logo "Elite" i preko toga napisala svoju čuvenu rečenicu "Kuma će da vam objasni".

Potom je podelila objavu jedne od svojih fan grupa, koje su vest o njenom ulasku dočekale sa oduševljenjem.

- Ostadoh čitava bar do iduće godine. Milena će tamo neke ćurke da čerupa. Trenutno sam u pregovorima za ober PR - stoji u objavi, koju je Kačavenda podelila.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Milena je podelila i objavu druge fan grupe, koja nosi naslov "Kuma vam želi lep i uspešan dan, kuma grmi".

Inače, Ana nije bila oduševljena kad je čula da njena bivša drugarica ulazi u "Elitu". Naime, ona je podelila vest o Mileninom ulasku, te istakla koliko je besna.

- Šta ti je self marketing na tuđoj muci, e živote - napisala je drugoplasirana takmičarka "Zadruge 6".

Republika

Foto: Instagram.com

 

Kasting za "Zadrugu 7" je i dalje u toku, a svi čekaju da čuju ko će se, pored kume, naći u Šimanovcima sledeće sezone. Kako su čelnici Pinka ranije saopštili, stari deo imanja će biti renoviran i publiku čeka pregršt iznenađenja.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK, Republika

Ana i Milena

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ime

03.08.2023 18:25

Jedva čekam videti ovu ženu (ako je istina da ulazi ) i to ujutro kad ustane bez kilogram šminke na licu. Čini mi se da je muškarasta u crtama lica. Nošenje sunčanih naočala treba zabraniti i kažnjavati, želimo da vidimo prirodne lepotice. I, želim da uđe i Ermina ove sezone. Raščerupat će kumu za 10 dana kad se počne baviti kuminim životom i delima. Nema više Ane, Ana neće biti tema jer nije učesnik, kuma će da prića o sebi.