ESTRADNI ŠOK, DRAGANA MIRKOVIĆ BANKROTIRALA?! Naslednici naše najpoznatije pevačice obeduju KIFLE I PAŠTETU! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.07.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana je davala i šakom i kapom, plaćala preskupe koncertne dvorane, te je obaj snimak zabrinuo mnoge pevačicine fanove!

ESTRADNI ŠOK, DRAGANA MIRKOVIĆ BANKROTIRALA?! Naslednici naše najpoznatije pevačice obeduju KIFLE I PAŠTETU! (FOTO)

Foto: Dragan Kadić

Dragana Mirković

Sin folk dive Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića, Marko Bijelić, u poslednje vreme je izuzetno ažuran na društvenim mrežama. 

Iako je ranije bio poznat po tome što nije voleo da eksponira svoj privatni život, posebno nakon razvoda svojih roditelja, Marko je sada postao prilično ažuran u deljenju svojih trenutaka sa svojim pratiocima.

Foto: instagram.com/markobjlc

Doručak

Nedavno je Marko iznenadio mnoge kada je podelio fotografiju svog ručka u prirodi. Odlučio je da provede dan u prirodi i sa sobom je poneo dve paštete, kifle i jogurt u čaši. Ova jednostavna, ali autentična slika njegovog obroka privukla je pažnju mnogih, pogotovo zato što se Gaga nedavno javno požalila da nema novca.

- Mnogo sam rizikovala. Uopšte mi nije bitno da li ja sad imam novca ili ga nemam jer ja sam neko ko će raditi i ko će zaraditi. Kad radite, vi se ne plašite ničega. Ja nemam trenutno novca jer je sve otišlo na turneju i sve je otišlo na humanitarne koncerte. Verujte mi, to se vrlo lako može dokazati. Ja sam bogata drugim stvarima, ali novac, to je misaona imenica za mene i uopšte se ne stidim to da kažem - rekla je pevačica nedavno za domaće medije, te se sada mnogi brinu da li je pevačica zaista bankrotirala.

Inače, Marko često deli fotografije iz teretane, restorana i drugih svakodnevnih aktivnosti. Nedavno je čak objavio sliku bujnog dekoltea devojke, što je izazvalo dodatnu pažnju i komentare njegovih pratioca.

Foto: M.M./ATAImages, Mario Poje

Dragana i Toni

Važno je napomenuti da je Marko Bijelić nakon razvoda svojih roditelja, koji su bili u braku 22 godine, postao veoma blizak sa svojom majkom Draganom Mirković. Prati je na svim nastupima i posvetio se podršci njenom radu i karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading